Krejzovi: Připravte se na novou perlu od tvůrců Ohnivého kuřete!

Krejzovi: Připravte se na novou perlu od tvůrců Ohnivého kuřete! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 26 obrázků
Prima ke svým 25. narozeninám chystá na podzim další seriálovou bombu.

Stanice Prima má v repertoáru několik seriálových skvostů jako například Modrý kód, V.I.P. vraždy, Vinaře a Ohnivý kuře. A právě tvůrci Ohnivého kuřete chystají na 2.9. nový rodinný seriál Krejzovi, který synopsí i hereckým obsazením zní velmi, ale velmi povědomě. Ono je těžké po tom kvantu telenovel přijít s něčím novým a zdá se, že komediální Krejzovi s žádnou invencí ani přijít nechtějí. Proč měnit to, co v českém seriálovém rybníčku tak dobře funguje.

Tátové na tahu: Zaboduje Prima s novým seriálem?
 

Stanice Prima, která na tuzemských obrazovkách letos slaví 25. narozeniny, svůj připravovaný rodinný titul popisuje takto: „Kousek za Prahou stojí velká rodinná vila, kde se kromě pokojů pro rodinu Krejzových nachází i veterinární klinika, kutilská dílna a z podkrovního bytu vysílá místní soukromé rádio. Hlavou rodiny a pánem vily je tu svérázný televizní kutil Jan Krejza (Václav Postránecký), který má vždy dveře otevřené pro své čtyři dcery – Annu (Vanda Hybnerová), Báru (Markéta Plánková), Cindu (Lucie Polišenská) a Danku (Ivana Korolová ) – a jejich partnery. Krejzovi jsou sice trochu jiná, nejspíš i dost bláznivá, ale určitě šťastná rodina.

Výše zmíněné kvarteto hereček muselo kvůli natáčení podstoupit nemalou oběť, neboť si kvůli důvěryhodnosti sourozeneckého pouta nechaly všechny obarvit hlavu. Tentokrát se čtveřice hereček dočkáme v zrzavém provedení. Jak na svou nucenou proměnu reagovala Markéta Plánková (Ordinace v růžové zahradě)? „Už jsem to nějak vzdala, protože ze začátku mě všichni viděli jako blondýnu, takže moje hnědé vlasy jsem neměla dlouho. Pak přišla Mordparta a s ní zrzavé období. V druhé sérii se to vyřešilo parukou a v Krejzových zase došlo na lámání chleba a obarvování.“ Ovšem dle vyjádření herečky je se svým novým odstínem díky bohu spokojenější než minule.

Méně smířlivě vnímá svou novou vizáž Vanda Hybnerová (Přístav): „Spousta lidí si myslela, že řeším nějakou osobní krizi tím, že měním barvu vlasů. Padesát let jsem byla blonďatá a ráda bych u toho zůstala, ale obarvení byla podmínkou přijetí této role. I po dvou měsících natáčení je pro mě šok se vidět ráno v zrcadle. Je s tím i dost starostí, protože se musí barevný odstín neustále obnovovat. Nikdy jsem svému účesu takovou péči nevěnovala, v kadeřnickém křesle končím každé tři týdny.

Seriálovým manželem Vandy Hybnerové bude ztřeštěný veterinář Petr v podání Jana Šťastného (Ordinace v růžové zahradě). Naopak sympaťák Filip Blažek (Přístav) bude coby právník Ondřej protějškem Markéty Plánkové. A jak svou úhlavní roli vnímá Václav Postránecký (Vinaři)? „Jan je mi docela blízký, protože stejně jako on dělá Receptář, který už uvádím několik let, a má stále větší úspěch. Doufejme, že se to promítne i do seriálu. Baví mě na něm i to, že miluje svou ženu a dcery, přestože se jim nesnaží úplně porozumět. Je to člověk, který kde si neví rady, tak nedělá nic. Což mi přijde jako projev hluboké moudrosti.“ Všem divákům na závěr Václav Postránecký slibuje: „Měl by dát zadostiučinění všem smolařům. Je to přece crazy komedie, tak se tam musí hodně věcí nedařit. Mohlo by to být i povzbuzení pro všechny lidi, kteří mají pocit, že jejich život je těžký a špatně stravitelný.

V seriálu si zahraje i komik Michal Suchánek (Partička, Pepa) s Petrem Čtvrtníčkem (Knoflíkáři). Dále se můžete těšit na Michala Novotného (Kriminálka Anděl), Ivana Vodochodského (Rudý kapitán) a  Kateřinu Kairu Hrachovcovou (Přístav).

Krejzovým vyhradila Prima od 2. září úterní a čtvrteční večery vždy od 20:15. Na letošní podzim je zatím naplánováno šestnáct padesátiminutových epizod. Níže se můžete s Krejzovými seznámit blíže díky prvním teaserům. V galerii najdete fotografie z prvního dne natáčení, plakáty a promo fotky.  

Zdroje: TV Prima

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu