Krok za krokem: Mark Foster po letech na unikátní fotce

Krok za krokem: Mark Foster po letech na unikátní fotce | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Po letech spatřila světlo světa další fotka představitele Marka Fostera ze seriálu Krok za krokem. Jak vypadá? Podívejte se v galerii.

Od uvedení seriálu Krok za krokem uběhlo už skoro 27 let. Někteří z klanu Foster-Lambertových se po skončení sitcomu dali na hereckou dráhu, jiní se naopak stáhli z veřejného dění. Do této skupiny se řadí například Christopher Castile (38). Ten si zahrál také ve filmech Beethowen a Beethowen 2. Po účinkování v seriálu Krok za krokem vystudoval politologii a stal se profesorem na Biola University.

Krok za krokem: Jak dnes vypadá Al a čím si roli vysloužila?
 

"Víte, Mark byl důležitou částí mého života. Když seriál skončil, skončil jsem také. Připadal jsem si, jako bych měl prázdné tělo. Jako by neexistovalo nic, co by mě přimělo pohnout se kupředu," řekl kdysi v rozhovoru Castile. Dokonce vtipkoval, že ho kvůli roli malého génia odmítli zaměstnat po střední škole v Mc´Donaldu, a tak šel studovat vysokou školu. Ve chvíli, kdy získal magisterský titul, šel učit. Během práce si dokonce udělal licenci na pilota.

Podle nejnovějších informací měl údajně Christopher přijmout místo na střední škole ve Spojených státech, kde by měl vyučovat ekonomii a historii.

Čerstvý snímek (v růžovém tričku), který vám přinášíme v galerii, je první od roku 2011, který se na sociálních sítítch objevil. Neumístil ho tam přitom sám Christopher, ale cizí autor. Pochází z letošního května. Fotka v okulárech pochází z Christopherova twitterového účtu, je z roku 2011 a dodnes na jeho Twitteru visí coby profilová fotka. 

Zdroj: Stantondaily

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu