Swamp Thing: Nová ukázka a lepší pohled na bažináče

Swamp Thing: Nová ukázka a lepší pohled na bažináče | Fandíme seriálům
DC Universe
Zobrazit dalších 9 obrázků
Romantika z bažiny v další ukázce, která lépe odhaluje ústřední monstrum.

Zhruba před týdnem jsme dostali první oficiální teaser z chystané hororové komiksovky Swamp Thing. Ten byl vyloženě temný, děsivý a nesl rukopis Jamese Wana, který se svojí společností seriál produkuje. Spousta lidí si však stěžovala, že byl teaser moc temný a podobu hlavního monstra v podání Dereka Mearse nebylo možné pořádně vidět. Služba DC Universe, na které seriál uvidíme, tak přispěchala s další krátkou ukázkou, která Swamp Thinga o trochu více poodhaluje.

V ukázce můžeme vidět postavu Abby Arcane (Crystal Reed) ležící uprostřed bažiny, a jak se kamera přibližuje, postupně odhalí i Bažináče, odkazujíc na jejich milostný komiksový vztah. Poté, co se totiž z Aleca Hollanda (vědce v seriálu hraný Andy Beanem) stane monstrum, Abby na něj nezanevře a jejich láska se přenese do módu „krásky a zvířete“, ke kterému odkazuje i ukázka. Seriál uvidíme již za tři týdny, a do té doby se jistě DC vytasí ještě s další oficiální ukázkou. Tak jako tak se na tento počin těšíme, protože vypadá opravdu znepokojivě a zajímavě.

Swamp Thing sleduje vědkyni Abby Arcane zkoumající smrtící virus objevený v bažinách kolem malého městečka v Louisianě. Brzy ale objeví, že místní bažiny v sobě skrývají něco tajemného a mystického. Když se nečekaná a kradmá hrůza vynoří z temnot, nikdo není v bezpečí. 

V hlavních rolích hrají Andy Bean jako Alec Holland, Crystal Reed jako Abby Arcane, Ian Ziering jako Daniel Cassidy / Blue Devil, Maria Sten jako Liz Tremayne, Jeryl Prescott jako Madame Xanadu, Will Patton jako záporák Avery Sunderland, Kevin Durand jako biogenetik Jason Woodrue / Floronic Man a Derek Mears jako Swamp Thing. Premiéra je 31. 5. na službě DC Universe.

Zdroj: DC Universe

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu