Swamp Thing: První trailer láká na děsivou podívanou

Swamp Thing: První trailer láká na děsivou podívanou | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
James Wan si odskočil do seriálu, a je to až hrozivě dobré.

Ve stínu filmových Avengers budou v příštích několika dnech ostatní komiksové projekty. Pokud vás však bere více DC než Marvel, určitě sledujete novinky kolem připravovaného seriálu Swamp Thing, který na službě DC Universe bude k vidění 31. 5. Před nedávnem se studio vytasilo s prvním teaserem, a nyní tu konečně máme trailer, který ukazuje daleko více záběrů. A nutno říci, že Swamp Thing rozhodně nebude tradiční komiksovka, a že tvůrci dostáli svým slovům o vysoké laťce děsivosti.

Trailer totiž nabízí přesně to, co byste od krále hororu Jamese Wana (jehož studio seriál produkuje) čekali. Znepokojivé a hrůzu nahánějící záběry představují hlavní ženskou postavu Abby Arcane (Crystal Reed), která v louisianských bažinách zkoumá jakýsi virus. Právě tímto virem se nakazí její parťák a přítel Alec Holland (Andy Bean), který se díky němu promění v netvora zvaného Swamp Thing (Derek Mears). V traileru můžeme vidět částečně jeho proměnu, dále také jakési flashbacky z minulosti a další změť děsivých záběrů, které utvářejí vyloženě temnou a znepokojivou atmosféru.

Do premiéry určitě ještě dostaneme trailer, který bude děj o něco více vysvětlovat. Tento nový totiž spíše navozuje atmosféru a dává nám možnost udělat si představu, jaký seriál bude. V prostřizích můžeme vidět různé náznaky toho, co víme, že se v seriálu objeví, jako např. komiksovou postavu Blue Devila, kterou ztvární Ian Ziering, a jehož masku můžeme v jednom záběru vidět. Zatím to však vypadá, že po Titans tu máme opět další temnou DC komiksovku, které určitě není radno se vysmívat, ale musíme ji brát jako vážného hráče.

Pod videem si přečtěte také novou synopsi.

Swamp Thing sleduje vědkyni Abby Arcane zkoumající smrtící virus objevený v bažinách kolem malého městečka v Louisianě. Brzy ale objeví, že místní bažiny v sobě skrývají něco tajemného a mystického. Když se nečekaná a kradmá hrůza vynoří z temnot, nikdo není v bezpečí. 

V hlavních rolích hrají Andy Bean jako Alec Holland, Crystal Reed jako Abby Arcane, Ian Ziering jako Daniel Cassidy / Blue Devil, Maria Sten jako Liz Tremayne, Jeryl Prescott jako Madame Xanadu, Will Patton jako záporák Avery Sunderland, Kevin Durand jako biogenetik Jason Woodrue / Floronic Man a Derek Mears jako Swamp Thing. Premiéra je 31. 5. na službě DC Universe.

Zdroj: DC Universe

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu