Good People: Lisa Kudrow z Přátel má nový projekt

Good People: Lisa Kudrow z Přátel má nový projekt | Fandíme seriálům
Amazon zatím schválil pilotní epizodu.

Když dojde řeč na herce z kultovního sitcomu Přátelé, nejlépe slávy využila Jennifer Aniston. Ale ani její kolegové nepověsili hereckou kariéru na hřebík (alespoň ne úplně). Poměrně aktivní je například představitelka Phoebe Lisa Kudrow

Právě ona ztvární jednu z hlavních rolí v novém seriálu streamovací služby Amazonu. Projekt nazvaný Good People má zatím schválenou pilotní epizodu a Lisa dostala na starost postavu jménem Lynn Steele, což je univerzitní ombudsmanka.

V kanceláři pracuje společně s ženami tří generací a má problém najít pochopení pro mladší lidi, nicméně je potřeba, aby se naučila porozumět těm, kteří se narodili výrazně později než ona.

Přestože námět bude odkazovat na aktuální společenské klima, kdy se mění pohled na feminismus, pohlaví, sexualitu a další sociální témata, není třeba se obávat, že půjde o vážnou podívanou, která nám bude neustále otloukat o "čumák" nějaká multikulturní moudra. Uvádí se, že půjde o komediální podívanou. 

Tvůrci seriálu jsou Lee Daniels a Lee Daniels (2 Socky), kteří budou také produkovat (společně s Lisou) a postarají se o scénář. Daniels také dohlédne o režii. Ale jak bylo řečeno, zatím byl odsouhlasen pouze pilotní díl, takže není jisté, že vznikne celá řada.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu