Legion: První trailer na finální řadu je tu i s datem premiéry

Legion: První trailer na finální řadu je tu i s datem premiéry | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Jak je již zvykem, v nejnovějším traileru na Legiona prakticky nic nedává smysl.

Po delší době ticha se konečně ozval jeden z posledních marvelovských seriálů, který ještě čeká jeho chvilka slávy, a tím je Legion. Bláznivý, avšak působivý počin, patří jednoznačně mezi nejlepší a zároveň nejpodceňovanější projekty současného Marvelu, bohužel i přesto se s námi rozloučí svoji třetí a zároveň finální řadou. Co od ní očekávat jsme doposud skoro nevěděli, to nyní mění první trailer zveřejněný stanicí FX, který kromě dalších působivých vizuálních orgií přináší např. první pohled na Professora X, a především také přesné datum premiéry.

Trailer se primárně zaměřuje na to, co se z ústřední postavy Davida Hallera (Dan Stevens) stalo po událostech druhé řady. V jejím finále jsme se dozvěděli, že David není onen hrdina kterého v sobě vidí, nýbrž skutečný záporák celého dění. On sám si to však nepřipouští, a již z dřívějších informací víme, že si kdesi založí svůj vlastní kult osobnosti, který můžeme vidět i v traileru. Do něj kromě jeho věrné přítelkyně Leny (Aubrey Plaza) bude patřit i postava mutantky Switch, kterou ztvární Lauren Tsai. Ta má hrát klíčovou roli v Davidově plánu, především pak její schopnost cestovat v čase.

Proti Davidovi se bude snažit bojovat Divize 3, a jeho bývalí přátelé v čele s jeho láskou Syd (Rachel Keller). Trailer naznačuje cestování v čase, ve kterém se bude Syd snažit přesvědčit či snad odstranit různé verze Davida v různých časových rovinách. Jak však zmiňuje Amahl Farouk (David Negahban), tato strategie může být velmi ošemetná. Davidovi schopnosti mu totiž umožňují cestovat časem a varovat své dřívější já. Kromě této základní dějové linky jsme mohli v traileru spatřit na moment i Harryho Lloyda (Robin Hood, Game of Thrones), který ve třetí sérii ztvární postavu Charlese Xaviera, Davidova otce. Vzhledem k jeho mladému vzhledu můžeme usuzovat, že jeho pomoc využije Syd a Divize 3 někdy v minulosti. Uvidíme i Davidovu matku v podání Stephanie Corneliussen (Mr. Robot).

A poslední důležitou informací pak je datum premiéry. Z letních měsíců se nakonec vyklubal červen, přesněji 24. 6. kdy bude mít premiéru první díl. Na finále jednoho z vizuálně nejpůsobivějších seriálů současnosti si tak ještě měsíc počkáme.

Po událostech druhé řady se David uchýlil na místo, které mu poskytuje co potřebuje. Založil svůj vlastní malý kult, ovšem pozitivní energii vysává ze svých následovníků, kterým ji zároveň implantuje do jejich hlav. Je tak zaseklý ve smyčce a ve výsledku není o nic psychicky zdravější, než byl předtím. Je pouze stabilizovaný… a tento stav nevydrží dlouho.

V hlavních rolích se vracejí Dan Stevens, Rachel Keller, Aubrey Plaza, David Negahban, Bill Irwin a Hamish Linklater. Nové obazení tvoří Lauren Tsai jako mutantka Switch, Harry Lloyd jako Davidův otec Charles Xavier a Stephanie Corneliussen jako Davidova matka Gabrielle. Premiéra je naplánována na 24.6.2019.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu