Legends of Tomorrow: Tvůrce se rozpovídal o tom, co čekat od páté řady

Legends of Tomorrow: Tvůrce se rozpovídal o tom, co čekat od páté řady | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Výkonný producent naznačil, co je v plánu do budoucna.

Čtvrtá řada Legends of Tomorrow skončila, ale víme, že se dočkáme páté. Což je jistě dobře, protože z původně vcelku průměrné komiksové podívané se vyklubala šílenost, kterou prostě musíte milovat. 

Očekává se, že se pátá řada objeví po zimní pauze, ale už teď jeden z tvůrců producent Phil Klemmer naznačil, jaké mají se seriálem plány:

"Dali jsme vědět, že je na palubě Waverideru každý vítán, protože je to místo, kde lidé dostávají druhou šanci. Ale myslím, že v příští řadě se budeme věnovat některým historickým sr*čkám, které si druhou šanci nezaslouží a to pravděpodobně bude pro Legendy něco, co pro ně nebude snadné přijmout. Možná je napadne například to, že Čingischán byl jen špatně pochopen, protože vše, co chtěl, byl prostě poník k narozeninám."

Právě to, že bychom mohli obávaného vojevůdce Čingischána v budoucnu vidět, bylo naznačeno ve čtvrté řadě. Kromě něj budou zřejmě představeni například Caligula, Stalin, Rasputin, Lizzie Borden nebo Charles Manson. A to nebyli zrovna velcí sympaťáci.

Nicméně je jasné, že v Legendách budou tyhle neblaze proslulé osoby okořeněny špetkou humoru a nadhledu. Na jejich příchod si ale ještě počkáme, jak bylo naznačeno, předpokládá se start na začátku příštího roku, podobně jako v případě první řady (následující tři měly premiéru v říjnu).

Zdroj: ComicBook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu