Šifra mistra Leonarda dostane seriálový prequel od tvůrce Dextera

Šifra mistra Leonarda dostane seriálový prequel od tvůrce Dextera | Fandíme seriálům
Záhad a spiknutí není nikdy dost.

Filmové adaptace knih Dana Browna o Robertu Langdonovi vznikly tři a ta první nazvaná Šifra mistra Leonarda byla velkým hitem, který si z kin odnesl cca 758 milionů dolarů (následující dva díly na tom byly podstatně hůře). A bylo tak otázkou, kdy Robert zamíří na obrazovky.

Je to tady, stanice NBC dala zelenou seriálu nazvanému jednoduše Langdon, který poslouží jako prequel k Šifře mistra Leonarda. Paradoxně jako inspirace poslouží kniha The Lost Symbol, která se odehrává až po Šifře, nicméně to se údajně v případě seriálu změní a my budeme sledovat osudy mladého profesora Langdona, což není šokem, asi nikdo nečekal, že se v seriálu dočkáme Toma Hankse

Zápletka se tedy zaměří na mladého Langdona, který bude muset vyřešit smrtící hádanky a záhady poté, co byl unesen jeho mentor. 

Tvůrcem seriálu bude Daniel Cerone (Dexter), který se postará o scénář a produkci a dobrou zprávou je, že mu právě s produkcí vypomůže režisér filmových adaptací Ron Howard

Zatím není známo, kdy se začne natáčet nebo, kdy bude mít seriál premiéru, ale snad brzy, protože projektů plných záhad není nikdy dost. Tedy, pokud jsou kvalitní, což by tenhle mohl být.

Zdroj: TVline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu