Černobyl: Ruská NTV točí vlastní seriál, ve kterém za výbuch mohou USA

Černobyl: Ruská NTV točí vlastní seriál, ve kterém za výbuch mohou USA | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Kdybyste náhodou nevěděli, tak chválený seriál Černobyl je samozřejmě odporná americká propaganda a hollywoodští filmaři neměli nejmenší právo točit lži o sovětských hrdinech...

V poslední době se v rámci televizní tvorby nemluví o ničem jiném, než o minisérii Chernobyl. Tu vyrobila stanice HBO ve spolupráci se Sky, a okamžitě si získala nesmírnou popularitu, především ale výtečná hodnocení atakující ty naprosto nejvyšší hodnoty. Seriál je i z naší zkušenosti opravdu povedený, má výtečnou a hutnou atmosféru, a především nepopírá skutečné události a naopak je poměrně přesně zobrazuje (pokud se seriál odchyluje, tak povětšinou tam, kde nijak neškodí dramatická zkratka, nikoliv v základních principech). Chernobyl tak v roce 2019 způsobil, že se lidé o katastrofu začali opět intenzivně zajímat, a to zřejmě není po chuti některým obráncům ruské národní hrdosti.

Ruská prokremelská stanice NTV tak chystá svůj vlastní seriál na motivy černobylské havárie. Ten bude dějově hodně odlišný od počinu HBO, a bude sledovat členy ruské tajné služby (KGB) kteří jsou na stopě agentovi CIA. Ten by měl sloužit v utajení jako pracovník elektrárny, a právě on by měl být viníkem celé katastrofy. Konspirační teorie se samozřejmě v rámci vyšetřování nehody šířily i ve skutečnosti, nicméně obecně uznávané fakta jsou naprosto jiná. Podotkněme, že stanice NTV je vlastněná firmou Gazprom Media, což je mediální odnož ruského plynárenského gigantu Gazprom, a na natáčení přispělo částkou i ruské ministerstvo kultury.

Ruský seriál se tak zjevně hodlá držet přesně toho, před čím minisérie HBO varuje - tedy překrucování pravdy a budování národní hrdosti za jakoukoliv cenu. Dle dostupných informací už je seriál v postprodukci, jeho premiéra by tedy mohla přijít v dohledné době.

Zdroje: Deadline,

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

Karel | 12.06.2019 18:20
Všechny Putinovy děti budou konečně vědět kdo za ty sračky doma může! O pár dní zpět co vytvořili suverénní svrchovaný internet si už ani nikde neověří kdo tu blamáž vymyslel pro budoucí pokolení.....¨ A myslím že skupinky proruských kreténů to budou ještě ochotně dávat ku shlédnutí s řevem TOHLE JSTE NAM TAJILI !!! hanba naší vládě!!! hanba všem ušákům hanba každému kdo nevzývá báťušku Putina hanba....
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu