Pennyworth: Ani nejnovější trailer nevysvětlil, proč bychom měli chtít seriál o mládí Batmanova komorníka

Pennyworth: Ani nejnovější trailer nevysvětlil, proč bychom měli chtít seriál o mládí Batmanova komorníka | Fandíme seriálům
Warner Television
Zobrazit dalších 29 obrázků
Jeden z nejzbytečnějších seriálů letošního léta sází na to, že naláká diváky na příběh Batmanova otce a komorníka. Protože žádná jakákoliv další lákadla zatím trestuhodně chybí.

Už seriál Gotham zaváněl zoufalstvím. Proč přesně má smysl dělat seriál o Batmanových záporácích bez Batmana? Protože studio Warner nedovolilo točit seriál přímo o Batmanovi a stanice Fox se přesto nějakým způsobem chtěla přiživit na jeho jméně? O mnoho přesvědčivější důvod bychom hledali asi jen těžko. No a jestli Gotham působil příživnictvím už z dálky, co se tak asi dá říct o seriálu Pennyworth?

Ten nenabízí dokonce ani Batmana v pubertě, tak jako právě Gotham, ale jde ještě před jeho narození. Jak už název napovídá, v centru dění je Alfred Pennyworth, dobře známý komorník rodiny Wayneů. Seriál by měl pojednávat o tom, jak Alfred začínal jako voják, který si zřídí bezpečnostní firmu a začne spolupracovat s Thomasem Waynem, Bruceovým otcem.

Nově zveřejněný trailer nevypadá úplně strašně, ale zároveň v něm není nic, kvůli čemu by mělo smysl Pennyworthovi věnovat pozornost. Na to je nabídka skutečně vynikajících seriálů až příliš široká. Pennyworth je na první pohled typická televizní výplň ze staré školy, kdy se na obrazovce mělo primárně něco hýbat a bavíme se o něm čistě kvůli jeho spojení s Batmanem.

A tvůrci (případně stanice Epix) to moc dobře vědí. Chybí schopnosti (nebo odvaha) vytvořit něco, co zaujme samo o sobě, tak se parazituje na Batmanovi. Můžete se spolehnout, že Pennyworth bude pravidelně zkoušet zakomponovat do děje co nejvíc elementů z Batmanovy mytologie, aby bylo se o seriálu objevily alespoň drobné zmínky na sociálních sítích a v médiích. A zatím to funguje, protože ruku na srdce, kdyby vyšel úplně ten samý trailer, akorát byste z něj očistili veškerou návaznost na Batmana, tak bychom o něm skutečně nepsali…

Seriál připravují Bruno Heller a Danny Cannon, tvůrci Gothamu. Hlavní roli hraje Jack Bannon, mladého Thomase Waynea Ben Aldridge. Premiéra na stanici Epix je naplánovaná na 28. 7. 2019.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Mirek | 13.06.2019 21:10
Clanek psal bohuzel nejaky idiot.. Gotham je zarazen mezi nejlepsi comics serialy.. A autor clanku zrejme videl pouzel trailer..
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu