Pennyworth: Nová ukázka a datum premiéry dalšího Batmanova prequelu

Pennyworth: Nová ukázka a datum premiéry dalšího Batmanova prequelu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
O Batmanově prequelu s komorníkem Alfredem víme zase o něco víc.

Po kratší odmlce vám přinášíme další novinky o blížícím se seriálu, který bude po Gothamu již druhým prequelem, dějově zasazeným před zrození Batmana. V seriálu Pennyworth se zaměříme na Batmanova komorníka Alfreda Pennywortha (Jack Bannon), respektive na jeho válečné mládí a na seznámení s Thomasem Waynem (Ben Aldridge) v Londýně. Nedávno jsme dostali první teaser, který byl spíše pouhou směsicí rychlých záběrů, nicméně nám dal tušit, co od seriálu můžeme přibližně očekávat. To nám nyní o trochu více přibližuje druhý teaser trailer, který určité záběry z původního teaseru podstatně rozvíjí.

V první řadě dostáváme mnohem bližší pohled na problematiku válečného konfliktu, se kterým se budou hrdinové seriálu v Anglii potýkat. Vidíme samotnou královnu Alžbětu II. (Jessica Ellerby) a také ústřední záporáky Lorda Harwooda (Jason Flemyng) a Bet Sykes (Paloma Faith), kteří budou stát v čele nebezpečné organizace Raven Society. Jejich symbol je posléze vidět na přetištěných vlajkách Anglie. V neposlední řadě nám teaser odhaluje několik prvotních konverzací mezi milionářem Thomasem Waynem a jeho budoucím komorníkem Alfredem, bývalým příslušníkem SAS, který je povolán do služby. Oba pak můžeme vidět v několika záběrech, kdy se střetávají s poskoky Raven Society.

Kromě nového teaser traileru dostáváme také informace o premiéře. Seriál Pennyworth se začne vysílat již 28. července. Zvolení tohoto data premiéry není v podstatě vůbec špatný nápad, jelikož během prázdnin má spousta seriálů přestávku ve vysílání mezi jednotlivými sériemi. Pokud vás tedy Pennyworth zaujal, na prázdniny budete mít program zajištěný. Seriál nám přinese stanice Epix a bude čítat 10 epizod. Za celým projektem pak stojí dvojice Bruno Heller a Danny Cannon, kteří se postarali o již zmiňovaný seriál Gotham, jež nedávno skončil.

Jak se vám líbí nový teaser? Dáte seriálu šanci? Dole v galerii na vás čekají nejnovější fotky.

Zdroj: screenrant.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu