Pennyworth: Mladý komorník Batmana obsazen

Pennyworth: Mladý komorník Batmana obsazen | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jak moc vlastně znáte batmanova komorníka a přítele, Alfreda Pennywortha?

O tomto chystaném projektu jsme vás již párkrát informovali, nicméně ve zkratce - jeden z tvůrců seriálu Gotham, Bruno Heller, chystá zcela nový seriál, který se má zaměřit na batmanova komorníka, Alfreda Pennywortha. První série, která by měla mít kolem 10 epizod, se bude odehrávat v 60. letech v Londýně. Uvidíme tedy dobu, kdy se Alfred seznámil s Thomasem Waynem, otcem Bruce Wayna. Zároveň by měl být Alfred v tomto období ještě u speciálních jednotek. A nyní konečně víme, kdo se této hlavní role ujme.

Komiksové novinky #2 - Arrow, The Flash, Pennyworth
 

Mladého Alfreda si v novém seriálu zahraje Jack Bannon, kterého můžete znát z filmů Kód Enigmy či Fury. Fotky herce si můžete prohlédnout dole v galerii. Určitě bychom se shodli na tom, že Jack Bannon působí na roli mladého Alfreda jako velmi dobrá volba. Co si ale myslíte o samotném seriálu? Za mě osobně pořád moc nevím, co si o celém projektu vlastně myslet. Je sice pravda, že Alfred má velice zajímavou minulost a stejně zajímavé by mohlo být i vidět Londýn v 60. letech, nicméně dělat seriál o budoucím komorníkovi Batmana mi i tak přijde trochu zvláštní.

Stejně tak je celkem překvapivé, že seriál nemá být propojen s již zmíněným Gothamem, což by se jevilo jako logický krok, když oba seriály dělá stejné studio a stejný tvůrce. Nicméně i přes to všechno bych řekl, že seriál může určitě příjemně překvapit. Dejte nám vědět, jak to vidíte vy. Na závěr se můžete v přiloženém videu podívat na několik dosud známých původů Alfreda z komiksů. 

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu