Gotham: Nový plakát a možné datum premiéry 5. série

Gotham: Nový plakát a možné datum premiéry 5. série | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Na 5. řadu seriálu Gotham si možná ještě nějaký ten pátek počkáme. V galerii oficiální plakát k 5. sérii!

Již několikrát jsme vás v minulých článcích informovali o tom, že v případě 5. a poslední série Gothamu přijdou určité změny. Tou zásadní změnou je, že 5. série bude mít méně epizod (stále se mluví pouze o deseti epizodách, nicméně pořád to není oficiálně potvrzené). A přestože se 5. série již natáčí, tak ji vzhledem k menšímu počtu dílů uvidíme až začátkem příštího roku. Konkrétní datum jsme nicméně dosud neznali. Známe ho teď?

Gotham: Batmanova jeskyně bude konečně odhalena
 

S možným datem přišel uživatel Gotham Hub na svém Twitteru, který nás odkázal na zdroj, ve kterém se uvádí, že se 5. série Gothamu začne vysílat až 15. března! Tato zpráva ještě samozřejmě nebyla nijak potvrzena studiem, takže ji stále berte s menší rezervou. Je ovšem velmi pravděpodobné, že tomu tak nakonec bude. Pokud totiž pomineme zmíněný zdroj, tak 4. série se po Vánocích vrátila také až v březnu, stejně jako předtím i 2. série (v případě 1. a 3. série se jejich druhé poloviny vysílaly již v lednu). Pokud je tedy tato informace pravdivá, pak bude čekání na poslední sérii ještě o kousíček delší, než jsme si mysleli. Ať už to ale bude v lednu nebo v březnu, důležité je, aby poslední série stála za to. Tak tvůrcům a štábu držíme palce.

Čekání si můžete alespoň trochu zkrátit novým plakátem, na který se můžete v plné kráse a ve dvou variantách podívat v galerii. Plakát vystihuje situaci, která Gotham postihla na konci 4. série - POZOR, SPOILER - město je odříznuto od civilizace a zločinci si rozebírají svá území. Máme se dočkat všech záporáků, kteří přežili finále 4. série, včetně Scarecrowa, a přijdou i noví záporáci, z nichž jeden by mohl být nechvalně proslulý Bane (více zde). 

Těšíte se na 5. sérii? Myslíte, že ji skutečně uvidíme až 15. března? Na úplný závěr přikládáme video, ve kterém David Mazouz (Bruce) a Cameron Monaghan (Jerome) trénovali na svůj velký pěstní souboj ve 3. sérii. 

Zdroj:ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu