Gotham: Objeví se v 5. sérii záporák Bane?

Gotham: Objeví se v 5. sérii záporák Bane? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
K tomu přinášíme nový rozhovor s představitelem Batmana.

Přinášíme vám další novinku o poslední sérii Gothamu. Bylo čerstvě odhaleno, že se k 5. sérii připojí nová záporná postava, kterou představí herec Shane West (seriály Nikita, Salem). Konkrétně ztvární postavu jménem Eduardo Dorrance, což by měl být bývalý Gordonův (Ben McKenzie) přítel z dob, kdy ještě sloužil v armádě. Eduardo má v 5. sérii přijít do Gothamu s tím, že chce nabídnout Gordonovi pomoc v potírání zločinu. Jak se ale později ukáže, vše nakonec bude úplně jinak. Jak by ovšem tento nový a neznámý záporák zapadal mezi již zaběhlé a velmi populární padouchy v seriálu?

Gotham: Batmanova jeskyně bude konečně odhalena
 

Možná odpověď se k nám dostává skrz komiksy. V těch totiž byla postava Edmund (nikoliv Eduardo) Dorrance známa jako tzv. Král Had (King Snake). Tento záporák běžným fanouškům zřejmě nic moc neříká, každý ovšem určitě zná jeho syna - Banea! Není pochyb o tom, že podoba jmen Eduardo Dorrance a Edmund Dorrance není jen čistě náhodná. Inspirovali se tak tvůrci postavou Edmunda s tím, že nás v seriálu Eduardo „dovede“ ke zrození Banea? A nebo se Banem stane samotný Eduardo?

V předchozích sériích se nejprve uvažovalo nad tím, že Bane byl jedním z „monster“, která ve finále druhé série utekla na svobodu. Poté se zvažovalo, zda se Banem nakonec nestane bývalý policejní velitel Barnes. Obě možnosti ovšem jaksi vyšuměly do ztracena. Teď jsou ale šance na Baneovo představení mnohem vyšší. Tak co myslíte, dočkáme se ho konečně v 5. sérii? Na úplný závěr přikládáme rozhovor s Davidem Mazouzem, představitelem Bruce Waynea a budoucího Batmana. Zároveň se v galerii můžete podívat jak na již zmíněné původní kandidáty na Banea z předchozích sérií, tak i na představitele Eduarda.

Zdroj: TvLine.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 16.09.2018 12:10
Konečně taky Bane, ale two face mi tam také chybí
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu