Gotham: Jerome je pryč, přivítejte Jokera

Gotham: Jerome je pryč, přivítejte Jokera | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nejslavnější Batmanův záporák je konečně zrozen! Článek obsahuje spoilery.

V minulém článku jsme vám přinesli teorii, která tvrdila, že Jokerem se nakonec nemusí stát obávaný Jerome Valeska (Cameron Monaghan), nýbrž jeho bratr Jeremiah. A pokud jste viděli minulou epizodu, tak víte, že se tato teorie potvrdila. Jerome Valeska nás jednou provždy opustil, jeho odchod se ale neobešel bez následků. V samotném finále epizody otevřel Jeremiah balíček, o kterém si myslel, že mu ho poslal Bruce Wayne (David Mazouz). Odesílatelem byl ovšem Jerome, který nechal balíček poslat v případě, že by jeho původní plán nevyšel. Dárkový balíček obsahoval upravenou verzi nebezpečné látky, kterou Jeremiah po otevření vdechl, což ho v samotném závěru dohnalo k šílenství. Jeremiahův výraz a postoj pak jasně odkazuje na známý moment zrození Jokera z komiksu The Killing Joke. Je tedy téměř na sto procent jasné, že Joker se v seriálu už konečně zrodil!

Gotham: Je Jerome Valeska doopravdy Joker?
 

Na samotné Jokerovo řádění v Gothamu si ale budeme muset ještě chvilku počkat. V následující epizodě totiž půjde především o souboj uvnitř Ligy stínů! Z minulé epizody víme, že Barbara (Erin Richards), která převzala značně okleštěnou část Ligy stínů, má své odpůrce. Ti tvrdí, že jediným vůdcem Ligy stínů je Ra's Al Ghul (Alexander Siddig), který by podle všeho mohl být stále naživu! A že by to mohla být skutečně pravda, tomu jasně nasvědčuje nejnovější promo video k následující epizodě. Do souboje těchto dvou vyhrocených stran se pak ještě zaplete také Bruce a Selina (Camren Bicondova). Podle všeho tedy půjde opravdu do tuhého.

Promo video k následující epizodě najdete pod videem, které ukazuje zrození Jokera z minulé epizody. Libílo se vám, jak to s Jokerem nakonec dopadlo? A těšíte se na další epizodu? Dejte nám vědět v komentářích.                                                                 

 Zdroj: Fox

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu