Gotham: Obsáhlý trailer odhaluje datum pokračování 4. řady

Gotham: Obsáhlý trailer odhaluje datum pokračování 4. řady | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 63 obrázků
Plnohodnotná pětiminutová ukázka odhalila nové postavy a zčásti odkryla i děj, plus datum pokračování čtvrté sezóny.

Stanice FOX servíruje plnohodnotnou ukázku na druhou polovinu čtvrté řady Gothamu, která nejprve ve dvou a půl minutách zrekapituluje děj z podzimních epizod a pokračuje haldou nových záběrů, které ukazují jeden zajímavý moment za druhým. Zčásti odhaluje budoucí konflikty a nejspíš i potencionální děj prvních epizod druhé poloviny série. Datum premiéry byl odhalen na 1.3., což je klasicky ve čtvrtek, jak je u Gothamu zvykem. Nadcházející epizoda nese název Pieces of a Broken Mirror.

Trailer se zaměřuje především na další reinkarnaci Poison Ivy, kterou bude nově hrát Peyton List (Frequency, The Flash), o jejímž castingu jsme vás informovali zde. V traileru je záběr přímo na její zrod do nové podoby a dále několik scén, ve kterých blbne hlavu jak Bruce Wayna (David Mazouz) tak i Luciuse Foxe (Chris Chalk). Už z traileru mi je její podoba mnohem sympatičtější než předchozí Maggie Geha (Méďa 2), která patřila k největším slabinám třetí a začátku čtvrté řady.

Dále se v traileru představuje (nepřiznaný) Joker Jerome (Cameron Monaghan) a jeho společné blbnutí s Tučňákem (Robin Lord Taylor) v Arkhamském blázinci, které po rvačce vyústí ve společné šílenství a možné spojenectví těchto dvou antagonistů.

Bruce Wayne (David Mazouz) pokračuje na své cestě bez svého věrného komorníka Alfreda (Sean Pertwee) a opět ho vidíme v akci se Selinou „Catwoman“ Kyle (Camren Bicondova).

V několika záběrech vidíme i pološílenou Barbaru Kean (Erin Richards), která nejdříve znovu plete hlavu kapitánovi Jimu Gordonovi (Ben McKenzie), a pak následně vidíme v její tváři úděs, když zahlédne v davu skonalého Ra's al Ghula (Alexander Siddig).

Leslie Thompkins (Morena Baccarin) se snaží nadále za pomoci čím dál víc šíleného Eda Nygmy (Cory Michael Smith) a Butche Gilzeana (Drew Powell) ovládat Nížiny (Narrows), ale dostává se do konfliktu s ambiciózní Sofií Falcone (Crystal Reed), která chce rozšířit pole působnosti.

Pod trailerem si v galerii můžete prohlédnout další screeny z traileru, které poodhalují další možné zvraty a dějové zákruty zbylých dílů čtvrté sezóny.

Zdroje: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

filmsim | 08.02.2018 12:40
To je fakt no.. a je podle mě pravděpodobné, že druhá polovina řady se rozjede hlavní linkou kolem Poison Ivy a ve vedlejší lince budeme sledovat spojení Tučňáka s Jeromem a rivalitu Leslie Thompkins se Sofiií Falcone. Díky tomu, že Peyton List není taková no-name herečka jako Maggie Geha, se snad s touto postavou budeme setkávat častěji. Ale máš pravdu, že Scarescrow byl zbytečně nevyužitej.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu