Gotham: Tvůrci odhalili budoucnost i konec seriálu

Gotham: Tvůrci odhalili budoucnost i konec seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Náš oblíbený Gotham uvidíme, zdá se, i v příští seriálové sezóně. Bude ale 5. série poslední? Tvůrci vyjasnili osud seriálu.

Čtvrtá série seriálu Gotham již tento týden končí, a tak se nabízela otázka, jak to bude se seriálem dál, jelikož oznámení o další sérii vždy přicházelo před koncem aktuální série. Co se týká nás, fanoušků, nikdo si samozřejmě nemohl být přímo jistý, jestli pátá série vůbec bude. Oznámení ale přišlo v očekávanou chvíli, a s radostí tak můžeme všem oznámit, že Gotham uvidíme ještě v jedné další sérii. A říkáme skutečně jenom v jedné, protože jak se zdá, pátá série má být opravdu poslední. Proč tomu tak je?

Gotham: Jerome je pryč, přivítejte Jokera
 

Tvůrci seriálu se při ohlášení páté a poslední série vyjádřili tak, že chtějí co nejlépe završit příběh Bruce Waynea (David Mazouz) v jeho cestě stát se Batmanem. Tvůrci se nám tak zřejmě snaží říct, že příběh nechtějí zbytečně natahovat, a naopak chtějí dát seriálu co nejlepší možné zakončení. Kromě toho zde ale může hrát určitou roli i narůstající rozpočet. To by šlo ruku v ruce se zprávou, že poslední série by měla mít podle všeho méně epizod a vysílání možná začne později, než jsme zvyklí. Na toto potvrzení si ale budeme muset ještě počkat.

Prozatím tedy máme spíš více otázek, než odpovědí. Podstatné ale je, že Gotham ještě nekončí, a tvůrci se nám pokusí přinést co možná nejlepší zakončení. O všech novinkách ohledně páté série vás budeme informovat. Zároveň vám již za pár dní přineseme článek o finále čtvrté série, které běží našeho času v pátečních ranních hodinách. Mezitím si můžete v přiloženém videu zopakovat příběh nového záporáka Jeremiaha Valesky (Cameron Monaghan), přičemž v závěru videa jsou i záběry, které uvidíme v samotném finále.

Jste rádi, že Gotham dostane pátou sérii? A mrzí vás, že je poslední? Jaké myslíte, že jsou skutečné důvody ukončení sériálu? Dejte nám své názory vědět v komentářích.

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Fimi. | 15.05.2018 09:07
?? Tohle nemá podle mě nic s Warnery společné, protože to má Fox a tedy za nedlouho Disney, stejně jako práva na Lucifera...ale jinak souhlasím, je tam hrozně moc postav a téměř bez využití, třeba takovej Penguin v této řadě nic pořádně nedělá, Grundy je k hovnu, Lee je naprosto zbytečná, asi nejzbytečnější postava seriálu, linka Barbary je zbytečná a také by mohla už zmizet...doufám že v poslední řadě nastoupí konečně Two Face a Bane
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu