Gotham: Batman dostane svůj legendární kostým

Gotham: Batman dostane svůj legendární kostým | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Jak bude Temný rytíř ve finále vypadat a co čeká jeho budoucího padoucha? 

Po nově zveřejněném traileru (zde) vám přinášíme další novinky o 5. sérii Gothamu, přičemž v obou případech se jedná o finále celého seriálu. Nemusíte se ovšem bát žádných velkých spoilerů, které by samotné finále nějak vyzradily. V prvním případě se tedy jedná o kostým Bruce Wayna (David Mazouz), budoucího Batmana. Je sice pravda, že Bruce si svůj "první kostým" již vyrobil, nicméně každý fanoušek seriálu přirozeně očekává, že bychom v samotném finále měli vidět alespoň na chvíli Batmana v té podobě, v jaké ho známe. A podle nových informací je tohle přesně to, na co se ve finále můžeme těšit.

Gotham: Batmanova jeskyně bude konečně odhalena
 

Showrunner seriálu John Stephens totiž v jednom z rozhovorů uvedl, že batmanova kostýmu se dočkáme, přičemž podle něj více připomíná kostým, který známe z filmů Temný rytíř a Temný rytíř povstal než ten, který nosí v nových filmech Ben Affleck. Zároveň nám Stephens prozradil, že si na finálním kostýmu dali opravdu záležet. Přímo uvedl, že i když je seriál limitovaný svým rozpočtem, tak je potřeba, aby kostým vypadal opravdu co nejlépe, jelikož k tomuto bodu celý seriál od začátku směřuje.

Kromě Batmana se něco více dozvídáme i o jednom z jeho budoucích záporáků, o Tučňákovi. S fanoušky seriálu se jistě shodneme na tom, že Robin Lord Taylor odvádí v roli Tučňáka skvělou práci a i vizuálně se své předloze podobá - tedy až na jednu zásadní věc. Ve všech svých zpracováních je totiž Tučňák dost při těle, což není zrovna případ Tučňáka z Gothamu. Podle nových informací bychom se ale v samotném finále měli „tlustého Tučňáka“ nakonec dočkat. Celý závěr seriálu se tak velmi pravděpodobně přesune několik let do budoucnosti, kde naše oblíbené hrdiny a záporáky uvidíme v té podobě, v jaké je známe z komiksů, filmů a animovaných seriálů. To zní skvěle, nemyslíte? Na závěr si můžete připomenout scénu ze 4. série, ve které se Bruce vydal do ulic se svým prvním kostýmem. 

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu