Gotham: Nový trailer na 5. sérii

Gotham: Nový trailer na 5. sérii | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
V nejslavnějším komiksovém městě půjde pěkně do tuhého. Zároveň již víme, zda se v seriálu opravdu ukáže Bane.

I když se k nám Gotham naposledy vrátí až v příštím roce, tvůrci nás nepřestávají navnazovat novými a novými informacemi. Tou dnešní je nově zveřejněný trailer, který, jak je u prvních trailerů na Gotham zvykem, z velké části ukazuje záběry z předchozích sérií v chronologickém pořadí, čímž shrnuje dosavadní příběh. Nové záběry tedy přichází až v poslední minutě. Co z nich vyzařuje nejvíc, je především atmosféra, v jaké se od světa odpojený Gotham nachází. Věčně ponuré město se totiž zdá být ještě temnější než kdy dřív.

Gotham: Nový plakát a možné datum premiéry 5. série
 

V traileru vidíme staré známé tváře jako Gordona (Ben McKenzie) a Bruce (David Mazouz), kteří budou spolupracovat při ochraně města. Bude jistě velice zajímavé sledovat, jak moc se Bruce do celé situace zapojí, aniž by Gordonovi odhalil všechny své dovednosti, které by ho v budoucnu mohly jasně spojovat s Batmanem. Kromě našich hlavních protagonistů vidíme i Hádankáře (Cory Michael Smith), Harveyho (Donal Logue), Barbaru (Erin Richards) s novým účesem a především také hromadu nových záporáků, o kterých nic konkrétního nevíme. Jde snad o přívržence Barbary? Nebo jsou to stoupenci tajemné Matky a Sirotka, které jsme viděli v závěru 4. série? V tuhle chvíli těžko říct. O své názory se s námi můžete podělit v komentářích. 

Na závěr přidáváme informaci, která jistě potěší fanoušky záporáka Banea. V jednom z minulých článků (zde) jsme vás informovali, že se Bane s velkou pravděpodobností objeví v 5. sérii. Nyní dostáváme prostřednictvím studia Fox potvrzení, že se Bane v poslední sérii skutečně ukáže, přičemž si jej zahraje Shane West. O tomto herci se původně spekulovalo, že by mohl hrát Baneova otce, nakonec se ale ujme role samotného Banea. Jste rádi, že tohoto záporáka v poslední sérii uvidíme?

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu