Pennyworth: Batmanův komorník dostane vlastní seriál

Pennyworth: Batmanův komorník dostane vlastní seriál | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jedna z nejméně pravděpodobných komiksových postav se objeví na vašich obrazovkách.

DC Films jsou známí tím, že ohlašují chystané projekty jak na běžícím páse, nicméně jen hrstka se jich opravdu reálně připravuje. Často se tak mezi fanoušky objevují vtipy typu: „Tak o kom natočí svůj příští film, mohli by třeba zkusit Alfreda“. Nadsázka se však nyní mění ve skutečnost, a i když jde o seriál místo filmu, postavě komorníka Bruce Wayna/Batmana se opravdu dostane televizní pozornosti v seriálu s názvem Pennyworth.

Celým jménem Alfred Pennyworth je známý všem fanouškům nejen Batmana. Snad nejloajálnější komiksový pomocník vůbec již od nepaměti sloužil rodině Waynů. Po jejich smrti se ujal syna Bruce, kterého vychoval jako vlastního. V dospělosti mu samozřejmě pomáhal v jeho poslání být Batmanem. Postava je vnímána jako velmi otcovská, která nad Brucem nikdy nezlomila hůl, nicméně je nasnadě otázka, co dělal Alfred předtím, než se nastěhoval do Gothamu.

A právě to by nám měl představit právě chystaný seriál. Podle dostupných informací se bude vše odehrávat v Londýně roku 1960. Alfred by měl být vojákem britské tajné jednotky. V tomtéž roce by si měl založit bezpečnostní agenturu, a spolupracovat s Thomasem Waynem, otcem Bruce. Showrunnerem první série by měl být tvůrce seriálu Gotham Bruno Heller, nicméně seriál jako takový by neměl být s Gothamem nijak spojený, i když se v něm postava Alfreda též objevuje.

Vše se začne připravovat ve druhé polovině letošního roku, a premiéra je plánována na rok 2019 na nové televizní stanici Epix. Ve starších článcích si také přečtěte, jaké seriály chystá nová platforma DC Universe.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Bobek!!!!! | 23.05.2018 23:00
akoze uz vazne budu cucat z kazdej pi.....ny?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu