The Haunting of Hill House: Druhá řada nejlepšího horor seriálu posledních let na tu první nenaváže, herci se přesto mohou vracet

The Haunting of Hill House: Druhá řada nejlepšího horor seriálu posledních let na tu první nenaváže, herci se přesto mohou vracet | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Ve druhé sezoně hororového hitu se možná vrátí několik známých tváří, i když se bude začínat znovu od nuly.

Loni na podzim nenápadně zveřejnil streamingový gigant Netflix desetidílný horor The Haunting of Hill House. Nejednalo se o nijak zvlášť známou značku (i když jde o knižní adaptaci) a jména režiséra či jednotlivých členů obsazení taktéž většině diváků mnoho neříkala. Po premiéře jsme ale hromadně zjistili, že showrunner Mike Flanagan překonal všechna očekávání a vytvořil opravdu vynikající směs efektivního strašení, zajímavých postav a parádního, nekonvenčně vyprávěného příběhu.

Po finální epizodě nám ale nezanechal mnoho naděje na pokračování, protože místo otevřeného konce jsme se dočkali definitivního a uspokojivého závěru. Netflix nicméně rozpoznal, jaký potenciál seriál stále má a začátkem nového roku ohlásil, že připravuje 2. řadu. Ta ovšem nebude tradičním sequelem. Ze seriálu se stane antologie a další na řadě bude The Haunting of Bly Manor. Bohužel už tedy nikoho z původního obsazení neuvidíme a budeme si muset zvyknout na nové tváře. Nebo se na nás usměje štěstí?

Carla Gugino, představitelka jedné z hlavních postav jedničky naznačila, že by se v Bly Manor přece jenom mohla vrátit.

TOP 10 Nejgooglovanějších seriálů roku 2018
 

Zatím nemůžu říct nic definitivního kromě toho, že Mike a já spolu opravdu rádi spolupracujeme a při každé příležitosti, která se nám naskytne, to taky uděláme. Momentálně o tom (návratu pro Bly Manor) spolu hodně diskutujeme a uvidíme, jestli nám to naše další závazky dovolí. Rozhodně se ale na 2. sezonu těším a jsem zvědavá, s čím Mike přijde.

Dvojice už spolu kromě deseti dílů jedničky natočila také adaptaci thrilleru Stephena Kinga Gerald’s Game a evidentně si společnou práci užívají. Určitě ale nesmíme čekat, že by Gugino po návratu hrála stejnou roli. Jako antologie bude 2. řada pojednávat o kompletně nových postavách a Olivia Crane, kterou Gugino ztvárnila, je navíc po smrti. Držme tedy palce, aby měli oba dva čas. A pokud všechno vyjde na výbornou, nemusela by se herečka vracet sama. Že by se mohl vrátit totiž už dříve naznačil i Oliver Jackson-Cohen. Ten si v původní sérii zahrál zase dospělou verzi Lukea Cranea.

Zdroje: The Wrap - 1,2

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu