Haunting of Hill House: Noční můra od Netflixu v prvním traileru

Haunting of Hill House: Noční můra od Netflixu v prvním traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Nebaví vás čekat na Stranger Things? Zkuste ještě něco děsivějšího.

Před nedávnem jsme vám v článku představili nový seriál Haunting of Hill House od Netflixu. Seriálové zpracování populárního gotického hororu od Shirley Jackson se na první dobrou prezentovalo jako tajemný atmosférický horor, který bude sázet na chodby prastarého domu, který má vlastní plány s těmi, kteří ho obývají. Netflix nyní zveřejnil první trailer, který vše posouvá ještě dál a rozjíždí psychologický horor s hutnou atmosférou.

Haunting of Hill House: Nová hororová série od Netflixu
 

Děj seriálu bude od knihy trochu pozměněný. Předloha sleduje Dr. Johna Montagua, který se snaží ve starém domě získat důkazy o paranormálních jevech. Seriál se oproti tomu bude věnovat rodině Crainových, pěti sourozencům kteří v Hill House vyrostli. Po letech se těchto pět sourozenců opět sejde, aby podle synopse „čelili duchům své minulosti“ a smrti jednoho ze svých příbuzných.

Příjmení Crain v příběhu bude mít svoji váhu, jelikož stejné příjmení měl také Hugh Crain, který v předloze dům vybudoval. Seriál je dílem Mika Flanagana, nadějného hororového tvůrce, který má za sebou filmy jako Hush, Ouija či jiný seriál od Netflixu Gerald’s Game. V hlavních rolích sourozenců se představí Michael Huisman (Game of Thrones), Elizabeth Reaser (Ouija), Timothy Hutton (American Crime), Oliver Jackson-Cohen (Emerald City) a Katie Siegel (Hush). V další roli se ještě objeví Carla Cugino (San Andreas).

Níže si přečtěte také oficiální synopsi a v galerii se mrkněte na atmosférické fotky ze seriálu a také plakát. Premiéra je naplánovaná na 12. 10. 

Moderní zpracování slavné novely od Shirley Jackson, The Haunting of Hill House sleduje pět sourozenců, kteří vyrostli v nejslavnějším strašidelném domě v Americe. Nyní jsou jako dospělí nuceni úmrtím v rodině se znovu spojit a čelit duchům své minulosti - některým ve svých hlavách, a některých stále potulujícím se po Hill House. Vytvořeno, režírováno a napsáno hororovým géniem Mikem Flanaganem, je seriál komplexním rodiným drama zabalené do hororové deky. 

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu