Haunting of Hill House: Nová hororová série od Netflixu

Haunting of Hill House: Nová hororová série od Netflixu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Zkraťte si čekání na Stranger Things novým mysteriózně-hororovým počinem od Netflixu.

Hororové projekty momentálně zažívají poměrně velký boom. Loňský rok byl, co se týče filmů, velmi úspěšným. Na seriálovém poli již nějakou dobu září Stranger Things či Agresivní virus, letošní novinky pak zastupuje The Terror či Castle Rock. Streamovací služba Netflix tak nově připravuje seriálovou adaptaci oceňované knihy od Shirley Jackson z roku 1959 s názvem Haunting of Hill House (V češtině Dům na kopci). Jedná se o gotický hororový román, který patří mezi nejlepší duchařiny 20. století a svým stylem připomíná díla Stephena Kinga či H. P. Lovecrafta.

Castle Rock: O tuto roli jsem nestál, říká Bill Skarsgård
 

Ústřední příběh se točí kolem čtveřice - odborníka v okultních vědách Dr. Montagua, jeho asistentky Theodory, dědice domu Luka a mladé dívky Eleanor, kteří přijíždějí do starého gotického domu zvaného Hill House, o kterém se skoro nic neví. Společně se rozhodnou přijít tajemným úkazům na kloub, jenže dům má s nimi své vlastní plány.

Netflix nyní oznámil datum premiéry, které bude 12. 10. letošního roku. Seriál má pod taktovkou jeden ze současných nadějí hororového žánru Mike Flanagan. Od něj jsme mohli vidět filmy jako Hush, Zlo nikdy nespí či Geraldova hra. Do hlavních rolích byli obsazeni Michael Huisman (Game of Thrones), Carla Gugino (Watchmen, San Andreas), Henry Thomas (E.T. Mimozemšťan) a Elizabeth Reaser (True Detective). V dalších rolích se objeví méně známá jména jako Kate Siegel, Timothy Hutton či Oliver Jackson-Cohen.

V galerii se mrkněte na první oficiálně zveřejněné obrázky ze seriálu, a níže také na první teaser, který má velmi dobrou a tajemnou atmosféru. Dá se tak předpokládat, že právě na to budou tvůrci sázet. Seriál by mělo tvořit 10 dílů, a nejspíše se bude jednat o minisérii, tzn. bude natočena pouze jedna řada. Jelikož třetí řada Stranger Things přijde až příští rok, ten letošní mohou nadšenci do hororu a mysteriózních věcí vyplnit právě seriálem Haunting of Hill House.

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu