Milenky: Nova uvede 20. 6. slovenskou variaci na Sex ve městě

Milenky: Nova uvede 20. 6. slovenskou variaci na Sex ve městě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Stanice Nova vyrukuje v letní sezóně s rádoby novým seriálem.

Od 20. 6. budou čtvrteční večery na Nově patřit slovenskému seriálu Milenky. Nova tento seriál na svých stránkách prezentuje jako horkou novinku, ovšem tuzemští diváci si jej mohli pustit již loni v březnu na stanici Markíza. Milenky mají na české a slovenské poměry vcelku přívětivé hodnocení, konkrétně 65% na ČSFD. V hlavních rolích uvidíme Táňu Pauhofovou, Zuzanu Norisovou, Antónii Liškovou a Gabrielu Marcinkovou.

Princip slasti: Koprodukční krimi s Karlem Rodenem se představuje v prvním traileru
 

Milenky stanice Nova popisuje jako seriál plný dramatických zvratů, napětí, vtipu a humoru. A dokonce je svým charakterem přirovnáván ke světovému fenoménu Sex ve městě. Synopse seriálu zní takto: „Čtyři krásné ženy a tolik smůly v lásce! Lékařce Kristině zemřel ženatý milenec - pacient; advokátka Zuzana má problémy v manželství a nadbíhá jí mladý kolega; Sandra je nezávislá a užívá si života plnými doušky, Míšin manžel před šesti lety záhadně zmizel a ona nevěří v jeho smrt. Ještě že mají jedna druhou.

Všech 12 dílů seriálu zrežíroval Jakub Kroner (Love, Kuchyňa). Pokud byste se těšili na další řady, tak těch se nedočkáte. O tom, že se u Milenek žádné další sezóny neplánují, se jasně vyjádřila autorka scénáře Adriana Kronerová (Love). Milenky jsou dospělého ražení, na Slovensku byl doporučený věk od 15 let.

Zdroj: Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 9

Petra | 30.07.2019 06:44
Já si stahuji slovenskou verzi, mám ráda Slovenštinu a k těm hercům mi ten dabing nesedí, dabing nechápu a máte pravdu, je příšerný!
Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1
4

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu