This Is Us: K obsazení čtvrté řady se přidá Jennifer Morrison z Dr. House

This Is Us: K obsazení čtvrté řady se přidá Jennifer Morrison z Dr. House | Fandíme seriálům
Emma Swan z Once Upon a Time dostala klíčovou roli v dalším seriálu.

S ohledem na to, jak velké sledovanosti se těší seriál This Is Us, není překvapením, že stanice NBC schválila čtvrtou řadu (respektive rovnou tři další).

Aktuálně byla oznámeno, že její obsazení rozšíří seriálová matadorka Jennifer Morrison, kterou můžete znát například z role Emmy Swan v pohádkovém seriálu Once Upon a Time

Zatím nebylo oznámeno koho konkrétně herečka ztvární, ale ví se, že by mělo jít o klíčovou vedlejší roli, která bude mít výrazný dopad na příběh čtvrté řady.

Nová série odstaruje 24. září tohoto roku s tím, že nebylo oznámeno, kolik konkrétně epizod bude obsahovat, ale všechny předchozí měly 18 dílů, takže se dá předpokládat, že tomu bude stejně i v tomto případě. 

Nezbývá než doufat, že tvůrci udrží stoupající kvalitativní tendenci. První a druhá řada měly shodně na agregátoru Rotten Tomatoes 91 % pozitivných recenzí, třetí si polepšila a poskočila na úctyhodných 94 % pozitivných recenzí, což není něco, čím by se mohl chlubit každý seriál. Obecně je spíše běžné to, že kvalita s přibývajícími řadami klesá. 

Pokud jde o sledovanost, tak nejlépe na tom byla druhá řada, kterou v průměru sledovalo 17,43 milionů diváků (včetně diváků, kteří dané epizody zhlédli skrze DVR), první se pyšní 14,7 miliony a třetí 13,8. To je sice nejméně, ale pro NBC jsou to pořád skvostná čísla, když vezmeme v potaz, že seriálová nabídka je stále větší a větší.

Zdroje: TVline, RottenTomatoes

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu