The Stand: CBS láká do minisérie na motivy Kingova díla hvězdná jména

The Stand: CBS láká do minisérie na motivy Kingova díla hvězdná jména | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Stanice CBS má vyhlédnuto několik zajímavých herců.

Na začátku tohoto roku byla potvrzeno, že streamovací služba CBS All Access nabídne desetidílnou minisérii na motivy románu Stephena Kinga The Stand.

Aktuálně nejsou potvrzena žádná jména z obsazení, nicméně se objevily zprávy, že společnost jedná s několika velmi zajímavými herci.

Konkrétně by to měli být Amber Heard (ztvárnit by měla učitelku jménem Nadine Cross), James Marsden (zahrát by si měl Stu Redmana, což je první člověk, u kterého byla zjištěna imunita na virus, který zdecimoval planetu), Whoopi Goldberg (jedná o roli Abagail, která o sobě tvrdí, že je božím prorokem), Greg Kinner (by mohl hrát Glena Batemana, což je profesor, který se přidá ke Stuovi a chtějí se setkat s Abagail) a Odessa Young (na starost by měla dostat postavu Frannie Goldsmith, což je těhotná žena, která se zamiluje do Stua).

Tvůrci seriálu jsou Josh Boone a Ben Cavell, kdy Boone obstará také režii. Jen pro zajímavost, Josh je fandou knižní předlohy už od nějakých 12 let, ovšem, když ji jeho věřící rodiče našli, spálili ji v krbu. Boone se ale nevzdal a kontaktoval Kinga, který mu poslal několik svých knih a připsal do nich pár vzkazů. A nejen, že sympatický přístup obměkčil Boonovy rodiče a ti mu dovolili si přečíst Kingovy knihy, ale také to motivovalo Joshe k tomu, aby začal sám psát.

Pokud jde o premiéru seriálu, tak zatím nebylo prozrazeno, kdy se dočkáme.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu