The Witcher: První oficiální plakát a promo s hlavními postavami

The Witcher: První oficiální plakát a promo s hlavními postavami | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 11 obrázků
Podívejte se, jak Henry Cavill vypadá jako Geralt z Rivie, Anya Chalotra jako čarodějka Yennefer a Freya Allan jako princezna Ciri.

Po delším čekání tu konečně máme oficiální materiály z připravovaného seriálu The Witcher. Adaptace knih od Andrzeje Sapkowskiho, které se ujal Netflix, zabalila před nějakou dobou natáčení a přesunula se do postprodukce. Konec natáčení ocení kromě herců a štábů také zvědaví fanoušci, jelikož showrunnerka Lauren Hissrich zveřejnila první oficiální propagační materiály k seriálu. Ty zahrnují plakát, pár nových fotek s hlavními postavami a také slogan seriálu - „Nejhorší monstra jsou ty, která sami stvoříme.“

Na fotkách můžeme vidět Henryho Cavilla jako Geralta z Rivie v celé jeho kráse a v tradičním koženém obleku. Pokud se zaměříme na detaily, postavě chybí druhý meč (Geralt nosí standartně dva, ocelový pro boj s lidmi a stříbrný pro boj s monstry), a také si nelze nevšimnout absence tradičního vlčího přívěsku, který nahradil jiný, placatý. Na dalších fotkách jsou pak čarodějka Yennefer (Anya Chalotra) a princezna Ciri (Freya Allan), další dvě důležité hlavní postavy. U nich bychom mohli podotknout, že obě vypadají v rolích dost mladě, nicméně to nemusí být nutně problém.

Fotky i plakát si prohlédněte v naší galerii. Pořád je to však docela málo na to, abychom si udělali větší obrázek o tom, jaký asi seriál bude. To budeme moct až po prezentaci na Comic Conu v San Diegu, který se bude konat už za dva týdny. To, že oficiální materiály dostáváme už na začátku prázdnin však může napovídat tomu, že seriál přeci jen uvidíme ještě v roce 2019. Stále tak zůstáváme napjatí.

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 7

Cvok* | 02.07.2019 13:38
On je Geralt klaďas? Že o tom nevím když hned v první povídce v hospodě rozseká tři ožraly :D Je spíš dobrá šedivá postava. Za mě to vypadá dobře :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu