Stranger Things 3 jsou nejsledovanějším Netflix seriálem všech dob

Stranger Things 3 jsou nejsledovanějším Netflix seriálem všech dob | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Známe konkrétní čísla, která dokázal jeho hit z diváků vyždímat.

Největší stramingová služba současnosti, Netflix, produkuje exklusivní seriálovou tvorbu už léta a velmi se jí na tomto poli daří. Na svém seznamu úspěchů se může pyšnit skvěle přijatými projekty jako House of Cards, Orange is the New Black, Narcos, nebo The Crown. Tyto seriály sice mají obrovské množství fanoušků, většinou ale pouze v konkrétních skupinách diváků. Zato Stranger Things se jako jeden z mála seriálů v netflixovské  historii skutečně zapsal do celosvětové popkultury a užít si jej mohl prakticky každý. Po svém debutu se dočkal skvělých ohlasů i sledovanosti a 2. sezona už se těšila podobnému očekávání, jako leckterý hollywoodský velkofilm. Teď už ale máme za sebou dokonce sezonu třetí a i když to za normálních okolností odmítá dělat, Netflix se prostě musel pochlubit skvělými čísly, která Stranger Things 3 zvládly nasbírat.

Stranger Things 3: Co znamenala potitulková scéna
 

Data o sledovanosti zveřejnil Netflix na svém oficiálním Twitteru a odhaluje, že na 3. sérii se během prvních čtyř dní od premiéry podívalo celkem 40,7 milionů účtů. To je pro streamingového giganta absolutní rekord. Je ale třeba dodat, že do sčítání se zahrnují všechna zařízení včetně počítačů a mobilů a jako jedno zhlédnutí se počítá, pokud daný účet přehrál alespoň 70% první epizody. Celou novou osmidílnou řadu pak ve stejném časovém úseku zvládlo dokončit 18,2 milionu účtů. Pro porovnání se můžeme podívat na další původní tvorbu Netflixu z první poloviny roku. Komiksová komedie The Umbrella Academy na podobná čísla dosáhla až po měsíci od premiéry a Sex Education nebo You to trvalo ještě déle. To tedy ukazuje, že o seriál je větší zájem než kdy dřív a 4. sezona je prakticky garantovaná. Oficiálně zatím oznámena nebyla, tvůrci bratři Dufferovi ale už v minulosti mluvili o svých plánech na čtyř až pětiřadový seriál a nenechat je jejich vizi realizovat s takovými výsledky by bylo holé šílenství. Jak jste na tom se 3. řadou vy? Už ji máte za sebou? Nebo si dáváte na čas a užíváte si příběh epizodu po epizodě?

Zdroje: THR, Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Carnage | 12.07.2019 01:49
Stranger Things je TOP a další série jisto jistě bude, hlavní hrdinové už v tý době můžou být na vyšších stupních ve škole a tudíž úplně jiný osobní problémy a hlavně odloučení udělá svoje takže návrat postav bude rozhodně něco. Navíc ten cliffhanger na konci je jasný.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu