Živí mrtví: Nový spin-off z budoucnosti představuje svoje hrdiny

Živí mrtví: Nový spin-off z budoucnosti představuje svoje hrdiny | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Už víme, s kým budete trávit čas v postapokalyptickém světě. Hlavní role našly svoje představitele.

Před čtyřmi lety přišel oblíbený seriál Živí mrtvý se svým prvním spin-offem zvaným Fear the Walking Dead, u nás známým pod jménem Živí mrtvý: Počátek konce. Ten se bohužel nikdy neuchytil tak dobře, jako hlavní příběh a i ten posledních několik sezon výrazně upadá na sledovanosti. To ale nic nemění na faktu, že pro stanici AMC se stále jedná o jeden z největších a nejvýdělečnějších hitů a je tím pádem třeba ho využít, jak jen to je možné. Začátkem roku jsme se tedy dozvěděli, že stanice má v plánu značku rozšířit o další spin-off. Místo toho, abychom se ale znovu vydali do minulosti a opět zažili počátek zombie apokalypsy, tak se tentokrát podíváme do budoucnosti, a to dokonce dál, než se kdy odvážil původní seriál. Do světa vstoupíme dlouho po vypuknutí chaosu a jako hlavní postavy budeme sledovat první generaci lidí, která v dystopickém světě zamořeném mrtvolami vyrostla a normální život nikdy nepoznala. A nyní už víme, kdo si v seriálu zahraje.

Živí mrtví mají oficiálně schválený druhý spin-off
 

Tři hlavní role totiž nově získali Alexa Mansour, Nicolas Cantu a Hal Cumpston. Ani jeden z herců není příliš známý a většina jejich pracovního portfolia se sestává pouze z béčkových filmů nebo menších rolí v zaběhlých seriálech. Pro devadesát procent diváků se tedy bude nejspíš jednat o neznámé tváře.

Kromě novinky ohledně jejich obsazení jsme nicméně zároveň dostali i krátké popisky jejich rolí. Bohužel neznáme přesná jména, pouze charakteristiky postav. Mansour si zahraje dobrosrdečnou ženu, která se nebojí obcházet pravidla a žije pouze v daném okamžiku bez myšlenky na budoucnost. Navenek se má chovat přátelsky a vtipně, ale uvnitř ji sžírá smutek. Má se jednat víceméně o hlavní protagonistku celého seriálu. Cantu na sebe jako nejmladší vezme roli kluka příliš malého na svůj věk, ale s černým páskem v karate, Cumpstonova postava je zase na své stáří nepřiměřeně velká, straní se společnosti a dokonce prý až děsí děti. Fotky všech tří herců si můžete prohlédnout v galerii.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu