Titans: Natáčení druhé série pozastaveno kvůli úmrtí na place

Titans: Natáčení druhé série pozastaveno kvůli úmrtí na place | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Produkce pokračování chváleného seriálu musela být náhle pozastavena kvůli smrti kaskadéra.

I ze seriálového světa občas přicházejí smutné zprávy o nečekaných úmrtích přímo před kamerou. Při přípravách natáčení druhé řady DC komiksovky Titans v Torontu zemřel kaskadér Warren Appleby a natáčení bylo okamžitě pozastaveno. Appleby byl koordinátorem speciálních efektů a ke zmíněnému neštěstí došlo právě během přípravy jedné scény, kdy jej náhle zavalil blíže nespecifikovaný těžký předmět. Natáčení je kvůli nehodě pozastaveno na dva dny.

Warren začal v branži již v devadesátých letech jako kaskadér, takže takže měl mezi kolegy spoustu přátel, které událost o to víc zasáhla. Studio Warner Bros. okamžitě vyjádřilo svou nejhlubší soustrast rodině i bližním:

"Je nám těžko a jsme zničeni z toho, že jsme přišli o našeho drahého kolegu, koordinátora speciálních efektů Warrena Applebyho, který zemřel během nehody, ke které došlo při přípravách a zkouškách na další scénu v budově určené k natáčení speciálních efektů. Warren byl milován všemi jeho spolupracovníky, kteří měli tu čest s ním během jeho pětadvacetileté kariéry u televize i filmu spolupracovat. Všichni včetně producentů, tvůrčí rodiny Titánů, tak i televizní studio Warner Bros. a samozřejmě celý DC Universe chce v tomto těžkém období vyjádřit nejhlubší soustrast a láskyplnou podporu Warrenově rodině a všem jeho blízkým."

K neštěstí se vyjádřil i Guillermo del Toro, který s Warrenem spolupracoval: "Znal jsem Warrena jako špičkového odborníka kaskadérské kousky, ale obdivoval jsem ho jako otce, rodinného člověka, ale také jako kolegu. Vždycky do všeho dával 100%. Vždycky byl blízký a milý a důležitou součástí tvrdého jádra týmu. Vždycky bude milován a obdivován."

Zdroj: Deadline

 

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu