Carnival Row: Orlando Bloom a Cara Delevingne v prvním "českém" traileru

Carnival Row: Orlando Bloom  a Cara Delevingne v prvním "českém" traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Očekávaný seriál, který se natáčel kompletně u nás se konečně představuje ve dvou samostatných trailerech.

Někdy dorazí příjemné překvapení z míst, odkud byste to nečekali. Tuto definici rozhodně splňuje dvojice nových trailerů lákajících na detektivní fantasy Carnival Row. Tohle totiž nevypadá jako další tuctový a generický fantasy příběh. Oba trailery na sebe strhávají velkou pozornost především díky velké dávce originality. Každý vypraví vlastním způsobem stejný příběh, jenom z odlišné perspektivy. Tu první přináší válečný veterán a policejní detektiv Rycroft (Orlando Bloom) a druhou tajemná víla Vignette (Cara Delevingne), kterou válka připravila o domov a rodinu. Společně se najdou na pozadí krutých válečných událostí.

Tvůrci podle svých vyjádření na Comic-Conu hodně sázejí na kartu společenské aktuálnosti a relevance. Z traileru jsou patrná témata jako migrační krize, váleční uprchlíci, přelidněnost, rasové pnutí a nesnášenlivost nebo policení brutalita a útlak. To vše zabelené do velmi stravitelného fantasy obalu. Z množství ras je navíc na první pohled patrné, že nás čeká výlet do příběhově bohatého a propracovaného světa. Doufejmě, ze finální výsledek dostojí prvotnímu příslibu. Premiéra se už kvapem blíží. Amazon vypustí celý seriál najednou poslední den v srpnu. Dole v galerii jsou nějaké fotky z comicconových hrátek.

Oficiální synopse:

Orlando Bloom (Piráti z Karibiku) a Cara Delevingne (Suicide Squad) hrají hlavní role v Carnival Row, seriálu zasazeném do viktoriánského fantasy světa plného uprchlých mytologických tvorů, jejichž exotické domovy obsadilo impérium lidí. Tato rostoucí populace má problém s lidmi koexistovat – mají zapovězeno žít, milovat i létat svobodně. Ale i v temnotě žije naděje, neboť mezi lidským detektivem Rycroftem Philostratem (Bloom) a vílou na útěku jménem Vignette Stonemoss (Delevingne) začíná nebezpečná aféra navzdory zvyšující se netoleranci společnosti. Vignette ukrývá tajemství, které ohrožuje Philostrateův svět přímo uprostřed jeho nejdůležitějšího případu: sérii morbidních vražd hrozící zničit nestálý mír v Row.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu