Westworld: Nový trailer dále poodhaluje úplně jinou 3. sérii

Westworld: Nový trailer dále poodhaluje úplně jinou 3. sérii | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 11 obrázků
HBO na Comic-Conu představilo trailer pro třetí řadu ambiciózního sci-fi seriálu o robotech, který opouští westernovou ikonografii a jde novou cestou.

Jak postavit něco výjimečného a nezapomenutelného? No přeci na troskách toho, co novému zázraku předcházelo. Po prvním chodu (krátký teaser trailer), který místo, aby náš apetit utišil, tak ho ještě víc povzbudil, jsme se konečně dočkali pořádné ochutnávky na nadcházející třetí sezónu jednoho z nejlepších seriálů současnosti. Aktuální video do značné míry potvrzuje slova tvůrců o tom, že mnohem větší pozornost bude věnována reálnému světu mimo brány zábavního parku Westworld. A to očima dvou znesvářených stran. Po pomstě a konci lidstva bažící Dolores (Evan Rachel Wood) a rozvážného, občas váhavého Bernarda (Jeffrey Wright). Jako divoká karta se prozatím jeví třetí a poslední entita, která z parku unikla v těle Charlotte (Tessa Thompson). Její totožnost je v současné době neznámá. To jsou tři hlavní hráči v reálném světě, ve kterém je ještě doplní již několikrát zmiňovaný Aaron Paul a v zatím blíže nespecifikované roli Vincent Cassel.

Nebyl by to ovšem Westworld, kdyby si pro nás tvůrci nepřichystali nový a nutno podotknout, že velmi atraktivní park. Tentokrát na motivy Druhé Světové Války. Na tomhle bojišti bude podle prvních ukázek vládnout fanoušky oblíbená Maeve (Thandie Newton), Poslední slovo neřekl ani Ashley Stubbs (Luke Hemsworth) a především pak tajemný Muž v černé (Ed Harris). Třetí sezóna s podnázvem The New World je v současné době přibližně v polovině natáčení (záběry z traileru tak pochází z několika prvních episod). Platí tak již několikrát zmiňovaná premiéra v příští roce. V galerii si prohlédněte sadu plakátů s jednotlivými postavami.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu