Harley Quinn: Upoutávka na animovaný seriál s Jokerovou milou slibuje dospělou podívanou

Harley Quinn: Upoutávka na animovaný seriál s Jokerovou milou slibuje dospělou podívanou | Fandíme seriálům
DC Entertainment
Zobrazit dalších 5 obrázků
Hlavní postavu namluví Kaley Cuoco a o nadávky a brutalitu nebude nouze.

Harley Quinn se velmi rychle stala jednou z nejoblíbenějších postav od DC a to je i přes skutečnost, že premiéru měla až v roce 1992 (což je výrazně později, než většina kultovních postav od DC) a dokonce ne v komiksu, ale v seriálu Batman: The Animated Series

A přesto se z ní stala milovaná postava, která boduje v komiksech, na televizních obrazovkách i v kinech. Ostatně, právě Harley Quinn (Margot Robbie) byla jednou z mála chválených věcí na filmu Sebevražedný oddíl

Není tak divu, že DC připravuje (nebo alespoň zvažuje) několik dalších projektů s touhle velkou fanynkou Jokera. Jedním z nich bude i animovaný seriál Harley Quinn, který byl oznámen už v roce 2017, ale stále ještě neměl premiéru. 

Ovšem, netřeba se bát toho, že by skončil u ledu, protože na Comic-Conu byla promítnuta pilotní epizoda (recenze zatím chválí) a ti méně šťastní, kteří u toho nebyli, dostali útěchu v podobě first look upoutávky. 

Ta potvrzuje to, že půjde sice o animáč, ale ne pro caparty. V seriálu nebude nouze o vulgarity nebo o brutálnější momenty, tedy rozhodně nic, co by měly vidět děti školou povinné.

Jak se dalo předpokládat, dočkáme se hromady známých postav, černého humoru a slušného porce akce. Pokud jde o obsazení, tak to je velmi lákavé. Harley namluvila Kaley Cuoco z Teorie velkého třesku a kromě ní uslyšíme Lake Bell, Alana Tudyka, Giancarla Esposita, Christophera Meloniho, Wandu Sykes nebo Tonyho Halea.

Přesné datum premiéry odhaleno nebylo, ale víme alespoň měsíc a to říjen tohoto roku. Seriál bude k vidění na streamovací službě DC Universe.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu