Stumptown: Režisér Venoma promluvil o tom, proč si užívá práci na novém komiksovém seriálu

Stumptown: Režisér Venoma promluvil o tom, proč si užívá práci na novém komiksovém seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Ruben Fleischer produkuje novinku s Cobie Smulders a rozjímá nad tím, proč jsou komiksové náměty v současnosti tak oblíbené.

Jednou z chystaných komiksových seriálových novinek je i Stumptown, ve kterém si hlavní roli zahraje představitelka marvelovské Marie Hill Cobie Smulders.

Výkonnou produkci pak zajistí Ruben Fleischer, který je také v komiksovém žánru kovaný, je to režisér úspěšné sólovky Venoma. Právě Ruben promluvil o tom, proč ho baví práce na Stumptown:

"Pravdou je, že komiksy... myslím si, že je tu důvod, proč se stávají součástí mainstreamu. Jsou to jednoduše skvělé příběhy, skvělé postavy a my v zábavním průmyslu neustále hledáme nové příběhy k odvyprávění. Skvělá věc na umělcích jako je Greg (Greg Rucko, jeden z tvůrců komiksu Stumptown, pozn. redakce) je to, že mají svůj názor a vizi, dělají naši práci jednodušší, protože nám poskytují tak skvělý materiál a postavy, ze kterých můžeme čerpat. Myslím si, že to platí, jak pro Marvel, tak pro nezávislé projekty. Vždy je to o postavách."

A hlavní postava Stumptown zajímavá je. I když na první pohled není úplně originální, jedná se o armádní veteránku Dex, která musí řešit několik problémů, například v podobě poněkud divokého bratra nebo závislosti na hazardu. Co si budeme povídat, není to poprvé, co nám bude někdo takový představen (řekl někdo Jessica Jones?), ovšem, pokud znáte komiks, tak víte, že Dex je opravdu někým, kdo je komplexní a působivou hrdinkou. Snad budeme něco podobného moci prohlásit i o seriálové verzi. Představitelku hlavní role má skvělou, takže teď záleží na scenáristech a režisérech jednotlivých epizod.

Není jasné, kolik jich bude, ale stanice ABC objednala rovnou celou řadu, která začne 25. září.

Zdroj: CB

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu