The Good Place: Co nás čeká ve čtvrté sérii a zábavné bloopers video

The Good Place: Co nás čeká ve čtvrté sérii a zábavné bloopers video | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Poslední série oblibeného seriálu klepe na dveře. Co si pro nás tvůrci přichystali? Plus zajímavé video z natáčení.

Pro  řadu fanoušků by to nebyl ten správný Comic-Con, kdybychom nestrávili alespoň několik momentů ve společnosti úspěšného komediálního seriálu The Good Place. Jeden z hitů stanice NBC se letos od 26.září chystá na svou poslední čtvrtou sezónu. Traileru jsme se zatím bohužel nedočkali, přesto nebyla na panelu o zajímavé informace rozhodně nouze. Začněme s tím nejdůležitějším. Otázkou, která se vkrádá na mysl všech už od konce první série, kdy Eleanor zjistila, že vlastně není tam, kde si původně myslela, že je.

Podíváme se tedy opravdu někdy na to, jak skutečné "dobré místo" vypadá? Tvůrci se sice přímé odpovědi vyhnuli, ale nepřímo prozradili, že se "chystáme na nová místa, uvidíme nové lidi a stanou se nové, vzrušující věci". I když poslední sezónu stále obestírá pavučina tajemství, vyjádření tvůrců, lze při troše optimismu chápat, jako opatrné "ano". Zároveň se můžeme tešit na nové výzvy pro Eleanor, kterou nyní čeká zodpovědná práce architekta, kterou převzala po Michaelovi a stranou zájmu nezůstane ani její neopětovaná láska k Chidim,u. Potkáme rovněž dva nové lidské subjekty v experimentu.

A jestli potřebujete něco, co vás rozesměje, tak rozhodně doporučejeme blooper video, které bylo součástí panelu a je plné vystřihnutých a pokažených scén, které jsou často ještě vtipnější, než ty, které se nakonec do finální verze dostaly. A Kristen Bell na sebe prozradila, že jednu z episod zrežíruje sama. Podle jejích vlastních slov je pořádně "panovačná", takže je k režísérské stoličce předurčena. Tak uvidíme, kam ji to bude po konci seriálu táhnout…

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu