The Expanse: Amazon potvrdil 5. řadu

The Expanse: Amazon potvrdil 5. řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Fanoušci seriálu se nemusí bát, že to posádka lodi Rosinante zabalí na Amazon Prime Video po první řadě. A koukněte na novou ukázku ze 4. řady.

Teaser na čtvrtou řadu The Expanse je už chvilku venku. Společně s Jamesem Holdenem se v ní vydáme pomocí mimozemského vesmírného portálu na neprozkoumanou planetu Ilus mimo naší sluneční soustavu. Amazon ale na nic nečeká a potvrdil pátou řadu. Zatím nebylo oznámeno, kdy se na Prime Video podívá nebo co nás v ní čeká.

Stoprocentní jistotu nemáme ani u čtvrté řady. Ta sice čerpá ze čtvrtého dílu knižní série (O poklad Ciboly), jež se odehrává celá na Ilusu, ale jak věrně se bude série předlohy držet, to nevím. Planeta Illus představuje podobné podmínky pro život jako Země a bohaté přírodní zdroje, ale také je místem mrtvé mimozemské civilizce. 

Níže si můžete pustit novou upoutávku na 4. řadu:

The Expanse je sci-fi seriál vycházející ze stejnojmenné knižní série. Příběh se odehrává dvě stě let v budoucnosti, kdy lidstvo osídlilo celou sluneční soustavu, ale ke hvězdám stále nedosáhlo. Mezi Zemí, Marsem a koloniemi Pásu asteroidů nepanují příliš dobré vztahy. Hlavním hrdinou je James Holden, jenž je se svou posádkou pokaždé vtažen do velmi vážných situací, kde se často vyskytuje protomolekula - mimozemská látka, která může mít následky na lidských životech. 

Zdroj: The Expanse Twitter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu