Živí mrtví: Třetí seriál přináší první teaser, obrázky a podrobnosti

Živí mrtví: Třetí seriál přináší první teaser, obrázky a podrobnosti | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Pilotní epizoda slibuje velkou scénu letecké havárie.

Populární seriál Živí mrtví se letos ve velkém předvedl na Comic-Conu a představil jak pořádný trailer na svou chystanou 10. sezonu, tak mnoho detailů o nově oznámené 6. sérii svého vedlejšího spin-offu Živí mrtví: Počátek konce. Naštěstí se nezapomnělo ani na další, zbrusu nový seriálu ze světa zamořeného zombíky, který má stanice AMC v plánu uvést někdy příští rok (všechny dosavadní novinky jsme shrnuli v předchozím článku). Natáčení se rychle blíží, a tak po obsazení ústředních postav bylo třeba najít natáčecí lokace. A právě díky tomu se na svět dostaly první detaily o tom, co by nám mohl druhý spin-offu ve své premiérové epizodě ukázat.

Produkce míří do amerického města Hopewell ve Virginii, a to pod pracovním názvem Monument. Točit se tu bude v průběhu prvních dvou srpnových týdnů, a jak oznámil Comic-Con, alespoň o počáteční pilot se postará režisér Jordan Vogt-Roberts, jehož jméno jste mohli před dvěma lety vidět pod filmem Kong: Ostrov lebek. S čím přesně ale bude znalec obřích opic a plazů pracovat? Štáb má prý v plánu přivést do Hopewellu trup letadla a použít několik ulic k simulaci havárie. Ta tedy zjevně bude hrát v seriálu úlohu. Nicméně jakou? Toť otázka.

Živí mrtví: Nový spin-off z budoucnosti představuje svoje hrdiny
 

Avšak pojďme k tomu nejzajímavějšímu. Objevil se první teaser. Natáčení teprve začíná, takže záběrů přímo ze seriálu jsme se zatím nedočkali. Místo toho jsme dostali pohled na hlavní dětské herce, jejichž postavy by měly v apokalypse vyrůstat na bezpečném místě, ze kterého utečou a vydají se na vlastní dobrodružství. Právě to herci v přiloženém videu blíže rozebírají.

Hlavní postavy se podle jejich slov rozhodnou zjistit pravdu o tom, kdo doopravdy jsou a čím je svět tam venku. Chtějí dospět. Chtějí poznat místa, která nepoznaly. Lidi, které nepoznaly. I mrtvé, které nepoznaly. A kdy se toho dočkáme? Už na jaře příštího roku. To nejzajímavější jsou ovšem artworky kterými je video proložené. Vidíme kreslené podoby hlavních postav i návrhy nejrůznějších scenérií. Většina je hororová, i tak ale v sobě mají cosi krásného. Všechny si je můžete prohlédnout dole v galerii.

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu