A Teacher: Chystá se seriál o komplikovaném vztahu učitelky a studenta. Hlavní role se ujme Kate Mara

A Teacher: Chystá se seriál o komplikovaném vztahu učitelky a studenta. Hlavní role se ujme Kate Mara | Fandíme seriálům
Přidá se k ní hvězda filmu Já, Simon.

Aniž bychom vás podceňovali, dovolíme si tvrdit, že spousta z vás asi neviděla drama z roku 2013 nazvané A Teacher. To se zaměřilo na učitelku, která má vztah se svým studentem, což se samozřejmě výrazně zkomplikuje. 

Film nejen, že se nedočkal úplně oslavných kritik, ale ani tržby nebyly žádná sláva (což se dalo u nezávislého projektu čekat), ovšem stanice FX má zřejmě dojem, že jde o látku, která si zaslouží další šanci a tak objednala rovnou desetidílnou řadu.

Stejně jako v případě filmu se i u seriálové podoby režie a scénáře ujme Hannah Fidell, na kterou programová prezidentka FX Gina Balian pěje jen a jen chválu:

"Hannah Fidell je výjimečnou filmařkou, velmi dlouho obdivujeme její přirozenou schopnost přivést komplexní příběhy k životu a to s velkou hloubkou a elegancí."

Byť filmová podoba nebyla žádná sláva, seriálová by mohla situaci změnit, už jen díky působivému obsazení. Hlavní roli dostane na starost Kate Mara z Domku z karet, přidá se k ní Nick Robinson z ceněného filmu Já, Simon

Počítá se s tím, že půjde o minisérii o deseti dílech, další řady tedy v plánu nejsou. A jen pro zajímavost, před pěti lety se počítalo s tím, že seriál vznikne pro HBO, ale Hannah Fidell se nakonec rozhodla, že FX bude lepší volbou. 

Datum premiéry zatím stanoveno nebylo. Mezitím si můžete pustit trailer na původní film.

Zdroj: Vital Thrills

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu