Živí mrtví: Do spin-offu míří hezoun ze čtvrtého Vřískotu

Živí mrtví: Do spin-offu míří hezoun ze čtvrtého Vřískotu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
Nico Tortorella rozšíří obsazení chystaného seriálu.

Přestože zájem o ústřední sérii Živí mrtví klesá (devátá řada měla nejhorší sledovanost od dob první řady), tak stanice AMC dál počítá s tím, že bude rozšiřovat universum novými projekty. Jedním z nich bude i druhý spin-off, který zatím nemá jméno, ale měl by mít premiéru v příštím roce. 

Pozornost se zaměří na první generaci dětí, které se narodily během zombie apokalypsy a tak už od raného věku byly připravovány na to, jak s nemrtvými bojovat. Problémem ale je, že vyrůstaly chráněny zdmi a na reálný svět tak ve skutečnosti nejsou připraveny. 

V červenci bylo oznámeno, že v seriálu vystoupí následující herci: Alexa Mansour, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Annet Mahendru a Aliyah Royale a nově jsme se dozvěděli, že se k nim přidá Nico Tortorella (Vřískot 4), který ztvární postavu jménem Felix

Popisován je následovně: "Je to čestný muž, který dodržuje své slovo a nebojí se bojovat za to, aby ostatní byli v bezpečí a respektováni."

Jak bylo řečeno, seriál by se měl objevit v příštím roce a první epizodu bude režírovat Jordan Vogt-Roberts. Objednána byla rovnou kompletní řada o deseti dílech.

Zatím si můžete pustit upoutávku, která ale bohužel neobsahuje záběry ze samotného seriálu. V galerii na vás čekají jednotlivé artworky.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu