Marvel chystá seriál s ženskými postavami

Marvel chystá seriál s ženskými postavami | Fandíme seriálům
Marvel Comics
V plánu je nabídnout ho na stanici ABC a zaplnit mezeru po Agents of S.H.I.E.L.D.

Ať už se to někomu líbí nebo ne, Marvel v minulosti přislíbil více rozmanité postavy a své slovo dodržuje. A to nejen ve filmovém světě, kde jsme se dočkali například komiksovek Black Panther nebo Captain Marvel (kromě toho v The Eternals bude k vidění první homosexuální superhrdina a zřejmě se máme dočkat také obsazení transsexuální herečky), ale očividně to platí i pro seriálové universum. 

Už v minulosti bylo naznačeno, že se Marvel uvažuje o ženské seriálové týmovce, což se nyní zdá jako reálná možnost. Server Deadline informoval o tom, že Disney (majitel Marvelu) chce na své televizní stanici ABC nabídnout komiksový seriál, jehož ústřední tým bude tvořen ženskými postavami. 

Zatím nepojmenovaný projekt by měl zaplnit mezeru po Agents of S.H.I.E.L.D., kteří se příští rok rozloučí sedmou řadou. Disney se podle Deadline chce ujistit, že poběží na klasických televizních stanicích alespoň jeden marvelovský projekt.

Samozřejmě víme, že pro streamovací služby Disney+ a Hulu (Disney je majoritním vlastníkem Hulu) chystá slušné množství marvelovských seriálů (hraných i animovaných), ostatně Hulu slaví úspěch s marvelovskými Runaways, takže není divu, že připravuje další komiksové projekty, ale pokud jde o klasické televizní stanice, tak tam situace není úplně růžová. Agenti jsou jediným "přeživším" seriálem z marvelovského filmovéhou universa, který není nabízen primárně skrze "prémiové" služby. Pak tu máme ještě Cloak & Dagger, ten je ale k dispozici na stanici Freeform, která je placená. 

O "ženské" sérii zatím nejsou známy žádné detaily, ani to, které postavy uvidíme. V minulosti se spekulovalo například o She-Hulk, ale žádné jméno zatím potvrzeno nebylo, stejně tak jako datum premiéry. Tedy, pokud nějaké bude, zatím se projekt nachází v předprodukční fázi, realizace se vůbec nemusí dočkat, i když by to bylo překvapení s ohledem na to, jaký poprask vyvolala "celoženská" scéna Avengers: Endgame.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 4

Miro | 15.08.2019 09:08
Naprosta silenost!! Bude stejny shit jako HoC bez Kevina. Stejne tak na thorku a 007she - urcite nejdu ;-)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu