Seriál Krypton i jeho spin-off Lobo se ruší

Seriál Krypton i jeho spin-off Lobo se ruší | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Seriál o domovské planetě Supermana dostal stopku, tvůrci to ale nevzdávají.

I stanice Syfy si chtěla ukousnout něco z koláče úspěchu komiksových adaptací a tak v roce 2018 nabídla seriál Krypton, který se odehrává na domovské planetě Supermana zhruba 200 let před jeho narozením. Tvůrcem projektu byl David S. Goyer, který komiksové tematice velmi dobře rozumí, jako scenárista pracoval například na Bladeovi, ale také na několika DC filmech včetně Muže z oceli.

Vypadlo to tak, že je tu zaděláno na slušný úspěch, kteří fandové ocení. A sledovanost první řady nebyla úplně špatná, ne na poměry Syfy. Co se týče recenzí, ty mluvily o slušném nadprůměru. Hodnocení druhé řady pak bylo výrazně lepší, ale počet diváků naopak klesal a to až pod hranici půl milionu diváků, což je i pro malou stanici Syfy málo. Speciálně v případě, když jde o seriál, které sama nenatáčí, ale pracuje na něm externí produkční společnost (Warner Horizon Scripted Television), ovšem Syfy na jeho vznik musí samozřejmě výrazně přispívat.

S ohledem na upadající zájem tak nepřekvapivě přišlo rozhodnutí, že druhá řada je také finální. A nejen to, Syfy "zařízlo" také spin-off s Lobem v hlavní roli. Lobo se objevil ve druhé řadě a počítalo se s tím, že se stane "hrdinou" svého vlastního seriálu, ale zrušení Kryptonu znamená, že končí i Lobo

Ovšem, je tu ještě malá naděje. Zřejmě ne pro Loba, ale pro Krypton ano. Produkční společnost to nevzdává a hledá pro seriál nový domov a to především na streamovacích platformách. Nicméně, zatím nejsou zprávy o konkrétních jednáních, takže by fandové ještě juchat neměli. 

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Zdeněk | 20.08.2019 09:19
Optimalizace tohohle webu je fakt síla :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu