Masters of the Universe: Revelation: Kevin Smith pro Netflix oživí He-Mana

Masters of the Universe: Revelation: Kevin Smith pro Netflix oživí He-Mana | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Fandové se dočkají nejen filmové verze, ale také seriálu.

Film Masters of the Universe se snaží probojovat do kin přibližně od roku 2007, ale dlouho se to nedařilo. Nicméně aktuálně to vypadá, že se skutečně dočkáme. S tím, že několikrát přepisovaný scénář dopiluje dvojice Art Marcum a Matt Holloway, režii zajistí bratrské duo Adam a Aaron Neeovi a hlavní role se ujme Noah Centineo. Natáčet se bude také v Praze a datum premiéry je naplánováno na 5. března 2021.

Ovšem, fandové He-Mana se dočkají dalšího projektu, který by jim mohl udělat radost. Filmař Kevin Smith na akci Power-Con oznámil, že pro streamovací službu Netflix natočí animovanou seriálovou verzi nazvanou Masters of the Universe: Revelations, která naváže na seriál z roku 1985.

Netflix už také uvolnil oficiální synopsi:

"Seriál nabídne oblíbence jakými jsou He-Man, Orko, Cringer a Man-At-Arms, příběh pak naše hrdinné bojovníky a strážce hradu Grayskull postaví proti Skeletorovi, Evil-Lyn, Beast Manovi a zákeřným legiím z Hadí hory! 

Zuřivá závěrečná bitva navždy poznamená Eternii a je úkolem Teely, aby vyřešila tajemství ztraceného Meče síly a to velmi rychle, aby bylo možno zabránit konci vesmíru! Její dobrodružství pak konečně odhalí tajemství Grayskullu. Tohle je epická sága He-Mana a Masters of the Universe, na kterou fandové čekali 35 let!"

Kevin Smith pak ke chystanému seriálu dodal:

"Budu navždy vděčný Mattel TV a Netflixu za to, že mi věřili nejen, pokud jde o tajemství Grayskullu, ale pokud jde o celé jejich universum. V 'Relevation' navážeme přímo tam, kde skončila klasická éra a odvyprávíme příběh, který může být finálním střetem mezi He-Manem a Skeletorem! 

Kevin Smith se postará o produkci, pomůže se scénářem a především bude showrunnerem, ale zatím není jasné, kdy by mohla proběhnout premiéra.

Zdroj: SlashFilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Petr | 25.08.2019 10:30
Podle Netflixu bude He-Man černý a transgender.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu