Hra o trůny: První pohled na Naomi Watts v kostýmu z natáčení prequelu

Hra o trůny: První pohled na Naomi Watts v kostýmu z natáčení prequelu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
K tomu tajemné zákulisní fotky a nové přírůstky k obsazení.

Ať už 8. sezona Hry o trůny zanechala ve vašich ústech odpornou pachuť, nebo ji akceptujete takovou, jaká je, nic to nezmění na faktu, že s fiktivním světem Západozemí jste se rozhodně nepotkali naposledy. Hlavní série došla ke konci teprve před několika měsíci, ale HBO už dávno připravuje a dokonce natáčí prequel zasazený tisíce let před boj o Železný trůn. Mnoho oficiálních informací o něm kromě hereckého obsazení bohužel nemáme a vycházíme tedy čistě ze zákulisních drbů nebo úniků v podobě fotek. Pokud se ovšem můžeme spoléhat alespoň na ně, měl by prequel nést jméno Blood Moon. K seznamu novinek, které se nechtěně dostaly na veřejnost, si nyní můžeme přidat také první video hlavní hvězdy Naomi Watts v kostýmu a několik tajemných fotek.

U herečky samotné není příliš o čem diskutovat, zato čtveřice obrázků z placu nabízí prostor pro zajímavé spekulace. Fotograf na nich totiž zachytil dřevěnou loď s vlajkou, která vzhledem silně připomíná erb rodu Starků, čili zlovlka na bílém poli. Tvůrci ovšem dříve potvrdili, že v době nového seriálu bylo Západozemí v úplně jiném politickém stavu, než jak jsme jej potkali ve Hře o trůny a mnoho nám známých rodin ještě vůbec neexistovalo. Může se tedy jednat o nějaké vzdálené předky vládců Zimohradu a Strážců Severu? Uvidíme snad v seriálu Brandona Stavitele, domnělého zakladatele linie Starků a tvůrce Zdi? Na to si ještě počkáme.

Ohledně chystaného prequelu ale vyšla na povrch i jedna oficiální informace, a to obsazení pěti nových herců. Stále nemáme stoprocentně potvrzeno, že seriál dostane kompletní sezonu, pokud na ni ale dojde (což se zdá pravděpodobné), všichni nováčci byli obsazeni do pravidelných rolí. K projektu se tedy připojili Marquis Rodriguez (Iron Fist, When They See Us), John Simm (Life on Mars, Pán času), Richard McCabe (Master and Commander: Odvrácená strana světa), John Heffernan (Oko v oblacích, Brexit) a Dixie Egerickx (Génius, The Little Strangers). Fotky všech herců najdete v galerii.

Zdroje: Twitter - I, II, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu