The I-Land: Směs Lostu, Hunger Games, Fyre a Big Brothera v prvním traileru

The I-Land: Směs Lostu, Hunger Games, Fyre a Big Brothera v prvním traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Tvůrce bizarního Rituálu s Nicolasem Cagem nám před očima rozplete další záhadu. Tentokrát na ostrově, který možná není tak docela ostrovem.

Netflix představuje nový seriál The I-Land, který uvede na svojí službě 12. 9. 2019. Jak můžete vidět v prvním traileru, sledujeme v něm skupinku trosečníků na pustém ostrově, kde však něco nehraje. Trailer připomíná směs Ztracených, reality show Big Brother (nebo ještě lépe Survivora), Hunger Games či Labyrintu. Do toho si ještě přičtěte prvek virtuální reality (ve které se možná tohle všechno odehrává) a případ zpackaného hudebního festivalu Fyre a máte I-Land. Oficiální synopse říká:

Desítka lidí se probudí na nebezpečném ostrově a nikdo z nich si nepamatuje, jak se tam ocitli. Společně se snaží dostat domů, ale rychle zjišťují, že svět kolem nich není tím, čím se zdá být. I-Land je vystaví extrémním psychologických i fyzickým zkouškám, a tak všichni buď musí překonat sami sebe, anebo jako ti nejslabší zemřít.

Hlavní role si rozebrali Natalie Martinez (The Crossing), Kate Bosworth (Superman se vrací), Alex Pettyfer (Jsem číslo 4), Ronald Peet (The Meyerowitz Stories), Kyle Schmid (Six), Kota Eberhardt (Dark Phoenix), Sibylla Deen (Tyrant), Anthony Lee Medina (Flesh and Bone), Gilles Geary (The Path) nebo Michele Veintimilla (Gotham). Sérii vytvořil Neil LaBute, který stojí například za seriálem Van Helsing, filmem Sestřička Betty či remakem kultovního hororu Rituál (ano, to je ten, ve kterém Nicolas Cage křičí „Not the bees!“).

Jste na nový seriál zvědaví?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu