Jack Reacher dostane seriál a mohl by spojit síly s Jackem Ryanem

Jack Reacher dostane seriál a mohl by spojit síly s Jackem Ryanem | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Dosud Jack Reacher vystupoval v kinech, kde jej hrál Tom Cruise. Teď dostane šanci na Amazonu, kde už úřaduje Jack Ryan. Z toho by mohla koukat vzájemná spolupráce. 

Už se ví celkem dlouho, že Jack Reacher bude mít televizní seriál. Postavu vytvořil ve svých románech Lee Child a na filmovém plátně ji dvakrát hrál Tom Cruise ve filmech Jack Reacher: Poslední výstřel a Jack Reacher: Nevracej se. Seriál začne s čistým štítem, takže roli drsného bývalého důstojníka vojenské policejní armády, který se potuluje Spojenými státy, vyšetřuje podezřelé a často nebezpečné případy, převezme někdo, kdo snad fyzicky bude odpovídat tištěnému předobrazu lépe než Cruise.

Showrunnerem a výkonným producentem bude Nick Santora. Ten má za sebou mraky seriálů coby scenárista a podílel se na scénáři k filmům Kat: Válečná zóna nebo Prison Break: The Final Break. Románů je dohromady dvacet tři, takže tvůrci mají z čeho vybírat. Pod produkci se podepíší Lee Child, Don Granger a také Christopher McQuarrie, režisér Posledního výstřelu.

Jack Ryan: 2. řada špionážní série se představuje v akcí nabitém traileru
 

Podle Childa je Reacher archetypální postava. „Je to samotář, tajemný cizinec bez minulosti a bez budoucnosti. Je to někdo, kdo se ukáže ve chvíli, kdy se něco stalo. Řeší problém a pak se vydává do západu slunce. Tento archetyp byl v amerických westernech, v rytířských ságách ze středověké Evropy, ve skandinávských a anglosaských legendách. Chtěl jsem, aby byl Reacher autentický a přirozený,“ dodal Child.

Vzhledem k tomu, že Jacka Reachera bude vysílat streamovací služba Amazon, mohlo by se stát, že dříve či později by se mohla postava potkat s analytikem CIA Jackem Ryanem, který na stejné platformě působí od roku 2018 a kterého pro změnu vymyslel spisovatel špionážních románů Tom Clancy. To by nemusela být zavrženíhodná myšlenka, kdyby obě postavy spojily síly. Co myslíte? 

Níže přikládáme trailery na oba filmy Jacka Reachera

Zdroje: Slash Film, Crime Reads

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Jack Reacher: Poslední výstřel

21.12.2012 | USA
Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu