Trailer nás učí, že Kateřina Veliká vždy dosáhne svého

Trailer nás učí, že Kateřina Veliká vždy dosáhne svého | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Velkolepá historická minisérie se představuje v plnohodnotné upoutávce.

Minisérie o Kateřině Veliké o sobě dává vědět dvouminutovou ukázkou, která sází především na bravurní výkon oscarové herečky Helen Mirren. Stanice HBO má na podzim naplánovaných mnoho očekávaných seriálů a tato historická minisérie tak zůstává trochu v pozadí za ostatními projekty typu Watchmenů a Jeho temných esencí. Těžko odhadnout, jak vysokou bude mít sledovanost čtyřdílná série o ruské imperátorce, avšak alespoň uzmutí několika televizních cen včetně Zlatých globů by zde nebylo velkým překvapením.

Kateřina Veliká: Trailer na skvěle obsazenou sérii od tvůrce The Crown
 

Děj minisérie se zaměřil na poslední roky vlády této významné historické osobnosti. Kateřina Veliká v ukázkách nevypadá jako nudný kostýmní pohled do minulosti, neboť se nebojí epických válečných výjevů, které svým oranžovým nádechem a expozicí dají vzpomenout na čtyři roky starého Macbetha. Bitevní výjevy kontrastují s komorními scénami, kde Helen Mirren koketuje s Jasonem Clarkem (Řbitov zvířátek), který si zahrál ruského diplomata a neoficiálního spoluvládce Kateřiny Veliké Grigorija Potěmkina.

Režie všech čtyř epizod se ujal Philip Martin, autor cenami ověnčeného The Crown. Herecké obsazení doplňují Rory Kinnear (Kód Enigmy), Gina McKee (Notting Hill) a Antonia Clarke (Bídníci). Premiéry se dočkáme 21. 10. V galerii si můžete prohlédnout promo fotografie a screeny z traileru.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu