Watchmen: Nový trailer představuje svět, kde maska může chránit, nebo skrývat prohnilost

Watchmen: Nový trailer představuje svět, kde maska může chránit, nebo skrývat prohnilost | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 31 obrázků
Featurette nabízí kromě nových záběrů také rozhovory s tvůrcem a herci.

Už 12.10. HBO nabídne premiéru očekávané komiksové podívané Watchmen, která se bude odehrávat několik desítek let po kultovním komiksu. Půjde tedy o jakési duchovní pokračování, byť sami filmaři nemají termín "pokračování" úplně v lásce. 

Ostatně, sám tvůrce seriálu Damon Lindelof v nově nabídnutém featurettu dává jasně vědět, že není potřeba znát komiks/filmovou verzi, abyste pochopili, o co v seriálu jde. 

A co v něm vlastně jde? O svérázný pohled na svět hrdinů a záporáků, který nám bude prezentován bez pozlátka. Očividně se seriál nebude bát ani rýpání do problémů politického a sociálního života v USA, byť se odehrává v alternativní realitě, ve které například není možné být online.

Lindelof dál naznačuje, že máme očekávat zvraty a překvapení, což nakonec není šokem, Damon stojí za seriálem Ztraceni, který byl podobných aspektů plný. 

Kromě vyjádření tvůrců a herečky Reginy King je ve videu také velké množství už viděných záběrů, ale také nových a je zřejmé, že Watchmen budou sympatickou kombinací syrovosti s filmovou epičností. 

Pro HBO by se tak mohl seriál stát dalším velkým tahákem, který po konci Hry o trůny a Černobylu dost potřebuje. 

Scenárista Promethea a seriál Ztraceni Damon Lindelof přináší pohled do alternativní historie, kde jsou maskovaní mstitelé postavení mimo zákon. Nová dramatická série čerpá z nostalgie přelomového původního komiksu stejného jména a při tom se pokouší přinést něco vlastního. V hlavních rolích hrají Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens, Andrew Howard, Jeremy Irons, Tom Mison, Yahya Abdul-Mateen II, Sara Vickers a další. Datum premiéry je stanovené na 20.10.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu