Legacies: Další řada spin-offu Upířích deníků se představuje v prvním traileru

Legacies: Další řada spin-offu Upířích deníků se představuje v prvním traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Druhá štace Odkazu láká na temnější notu a nové postavy.

Druhá řada spin-offu Upířích deníků se představuje v půl minutové upoutávce. Legacies (Odkaz) se vrátí na televizní obrazovky 10.10. na stanici CBS. Úvodní teaser mnoho lákadel nenabízí a více než na zajímavé výjevy sází na nicneříkající záblesky scén s oblíbenými postavami, které neznalcům seriálu mnoho nenapoví. Výkonný producent projektu Brett Matthews (Upíří deníky) navnadil fanoušky slovy: „Druhá sezóna bude o deset procent temnější než ta předchozí.

Nancy Drew: Nový trailer detektivního seriálu zavání nadpřirozenem
 

Ukázka představuje obyvatele Salvatorovy školy, kteří se musí vyrovnat s životem bez Hope (Danielle Rose Russell) a vyhnout se vzpomínkám na ni. Landon (Aria Shahghasemi) se ovšem nevzdává naděje a nehodlá jen tak zapomenout. Kromě toho, že by nadcházející řada měla být o něco temnější, se diváci dočkají nové temné síly, která bude zahalena pod rouškou tajemství až do samotného finále druhé série.

Kromě starých známých nabídne druhé sezóna i několik nových tváří. Thomas Doherty (The Lodge) se představí jako staromilecký upír Sebastian. Alexis Denisof (Avengers) si zahraje britského kouzelníka, který na Slavatorovu školu nastupuje jako nový profesor. Bianca Kajlich (10 důvodů, proč tě nenávidím) se převtělí do šerifky Mac. Leo Howard (Barbar Conan) si zahraje syna nové šerifky Ethana. A nakonec Ethanovu sestru Mayu ztvární Bianca Santos (The Fosters). Druhá řada nabídne opět 16 epizod. V galerii si můžete prohlédnout promo fotografie a screeny z traileru.

Zdroj: ComingSoon, TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu