Přátelé: Tvůrci stále trvají na tom, že žádné pokračování nevznikne

Přátelé: Tvůrci stále trvají na tom, že žádné pokračování nevznikne | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit dalších 8 obrázků
Byť po tom fandové často volají, tvůrci si nemyslí, že je to dobrý nápad.

Stále je v módě oživovat oblíbené seriály a není divu, většinou se rebootům, remakům, restartům, spin-offům atd. docela daří. A jistě se mnozí ptají na to, zda vlna "kříšení" televizních klasik zasáhne i Přátele. Ostatně, fandové po nových dílech volají už roky poměrně pravidelně.

Jenže tvůrci Marta Kauffman a David Crane rozhodně nejsou fandové myšlenky na pokračování Přátel. Ať už je řeč o krátkém znovushledání původních postav nebo rebootu:

"Neuděláme znovushledání. Neuděláme reboot. Jsou pro to dva důvody. Jedním z nich je to, že seriál byl o určité fázi vašeho života, kdy jsou vaši přátele také vaší rodinou. A když máte svou vlastní rodinu, tak se to změní. A dalším důvodem je to, že by [reboot] nepřekonal to, co jsme natočili."

Crane k tomu dodal: "Natočili jsme seriál, který jsme chtěli. Natočili jsme ho dobře a dokončili jsme, co jsme chtěli. Pokud byste se zaměřili na tyhle postavy v současné chvíli, nemělo by to prostě tu stejnou DNA a je možné, že by to nebylo tak dobré."

S tím se dá souhlasit, není úplně výjimečné, že rebooty/restarty/remaky nebo spin-offy nesahají originálnímu projektu ani po kotníky. Stačí zmínit například spin-off k Přátelům Joey, který nebyl vysloveně špatný, ale kvalit Přátel nedosahoval. 

A pokud vás mrzí, že Přátelé nebudou mít další díly, protože byste chtěli odpovědi na různé otázky, například tu, zda jsou Rachel (Jennifer Aniston) a Ross (David Schwimmer) stále spolu, tak pro vás máme dobrou zprávu:

"Myslím, že Ross a Rachel nakonec mají skvělý vztah. Věřím v jejich budoucnost," potvrdila Marta Kauffman. 

Jestliže se tedy bez Přátel nemůžete obejít, tak máte štěstí, jedna z našich televizí je vysílá stále dokola a zdá se, že v blízké budoucnosti nemá v plánu s tím přestat. 

Zdroj: Variety, Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu