Carnival Row: V Česku natáčený seriál už má rozvrženou 3. a 4. řadu

Carnival Row: V Česku natáčený seriál už má rozvrženou 3. a 4. řadu | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit dalších 29 obrázků
Tvůrci zatím průměrně hodnoceného seriálu mají dost materiálu na několik dalších řad.

Na streamovací službě Amazon Prime Video se 30. 8. objevila dlouho očekávaná první řada v Čechách natáčené fantasy Carnival Row. A přestože očividně nejde o levný projekt, výprava je velkolepá a v obsazení figurují hvězdná jména, tak Amazon příliš dlouho nečekal a schválil druhou řadu. 

A pokud jde o tvůrce série, tak ti mají ještě dlouhodobější plány. Což je zajímavé s ohledem na to, že tenhle srdcový projekt Travise Beachama měl být původně filmem. Nakonec ale vznikl seriál a Travis je za to rád, protože si už ani neumí představit, že by byl Carnival Row filmem. Seriálová verze přece jen poskytuje víc prostoru pro budování mytologie a práci s postavami. 

Ty samozřejmě mají důležitou roli a tak bylo důležité obsadit zajímavé herce. Což se povedlo. V hlavních rolích se představili Orlando Bloom a Cara Delevingne nebo Tamzin Merchant. A Travis si je nemůže vynechválit:

"V první řadě, jsou to tak milí a obětaví lidé a je opravdu radost být v jejich blízkosti. Speciálně, když žijete za oceánem v Praze a jste daleko od všeho, co znáte, pak je fajn mít kolem sebe lidí, kteří jsou příjemní. A také jsou neuvěřitelně talentovaní."

Tvůrci tedy mají k dispozici prostor pro budování rozsáhlého světa i zajímavé postavy a mají s nimi velkolepé plány. Výkonný producent Marc Guggenheim prohlásil: 

"Hodně jsme na place mluvili o druhé řadě a během rozhovorů o druhé řadě jsme načrtli hrubé obrysy třetí a čtvrté řady."

"Máme spoustu věcí, které bychom si rádi splnili a chtěli bychom v budoucích řadách vidět. V podstatě je tu jen otázka toho, v jakém pořadí se to odehraje," dodal Beacham.

Guggenheim pak poznamenal: "Lidé se musí dívat, aby další řady vznikly."

Je otázka, zda budou, protože recenze zatím nejsou úplně oslavné. Oceňují rozmanitost universa Carnival Row, ale upozorňují na to, že se toho prostě děje moc a je to příliš chaotické. Tak se to snad ve druhé řadě zlepší.

Zdroj: Collider (I, II)

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu